Unibet alternatív link

Unibet fogadóiroda leírás, ismertető

Unibet alternatív link – Bizonyára többen tapasztalhattátok, hogy több online fogadóiroda mellett az Unibet elérés nem zökkenőmentes a régi URL címén, így szükségesnek találta a vezetőség, hogy Unibet alternatív linket hozzon létre. Részletes leírás az Unibet irodáról: Az Unibetet 1997-ben alapították, egy olyan innováció létrehozása érdekében, hogy a fogadók minél több információk tudjanak, statisztikák, hírek, esélyek, stb… a fogadás megkötése érdekében, ezáltal minél jobb esélyekkel induljanak el az online szerencsejáték világában. Az alapító, Anders Ström volt, aki korábban már egy profi sportfogadóként volt ismert.

Mivel korábban a többi online fogadóiroda a piacon ezzel a szemléletmóddal nem foglalkozott, mivel érdekellentét állt fent: nem az volt a céljuk, hogy minél többet nyerjenek a fogadók. Viszont tudni illik, hogy a fogadóirodák nyeresége a szorzókba már bele van kalkulálva, így nincs érdekellentét egy esetleges nyertes sportfogadó és a fogadóiroda között. 

Az Unibet- kijelenthető – az egyik legismertebb, legnépszerűbb és legmegbízhatóbb online fogadóirodának számít hazánkban- de európa szerte több országban is piacvezető bukméker. Most részletesen bemutatjuk partnerünket, az Unibetet!

Unibet befizetési lehetőségek

Biztonságos befizetési és kifizetési opciók, azonnali befizetésekre alkalmas fizetési szolgáltatóknak köszönhetően (kivéve a banki átutalást a nemzetközi átutalás miatt, 2-3 napos átfutási idő)

 
Kifizetéseknél- amennyiben az Unibet alternatív link segítségével regisztráltok – a személyazonosságodat (KYC ellenőrzési folyamat) ami lehet akár a személyi igazolványod, jogosítványod, lakcímkártyád feltöltése, közüzemi számla, selfie-s hitelesítés – általában azonnali, 12-24 órás átfutási folyamatok vannak, kivéve a banki átutalás ismét, ami 3-7 nap szokott lenni átlagosan egyes felhasználói visszajelzések alapján.
 • Visa bankkártya – Minimum összeg: 3.300 HUF
 • Mastercard bankkártya – Minimum összeg: 3.300 HUF
 • Banki átutalás – Minimum összeg: 3.300 HUF
 • PayPal (Magyarországon jelenleg nem elérhető)
 • paysafecard (Magyarországon jelenleg nem elérhető)
 • Skrill – Minimum összeg: 4.000 HUF
 • Neteller – Minimum összeg: 4.000 HUF
 • Muchbetter – Minimum összeg: 3.300 HUF
 • Apple Pay
A tranzakciók lebonyolításához az Unibet nem számol fel külön díjat!

Unibet alternatív link és alternatív elérés - szükséges?

Unibet alternatív link és alternatív elérés használatára szükség van, mivel a Szerencsejáték Felügyelet oldalán található blokkolt honlapok között  szerepel az unibet.com domain és aldomeinje, ezért szükséges az Unibet alternatív link használatára, alternatív elérésre, vagy akár VPN-re. Ezt egy 2017-ben jogerősen kimondott EU bírósági határozatnak köszönhető, amiben az Unibet pert nyert a magyar állammal szemben, így ismét elérhető a máltai online bukméker weboldala korlátozások nélkül, mivel az Unibet marketing kampányai már a különböző magyar sporteseményeken és magyar televíziókban is elérhető!

Regisztráció az Unibet alternatív linken pillanatok alatt!

Az első és legfontosabb feladat amit el kell végezned, ha szeretnél sportfogadni, hogy elvégzel egy regisztrációt és befizetsz a fogadóirodánál nyitott számlára. 

Ám ez az Unibet alternatív link regisztrációnál teljesen egyszerű:

 • Jobb felső sarokban lévő “Regisztráció” gombra kattintasz, vagy az Unibet belépés oldalára.
 • Kiválasztod a bónusz típusát (részletes leírást az Unibet sportfogadás, kaszinó, póker bónuszairól ide kattintva találsz!)
 • Ha van Unibet bónuszkódod (promóciós kód), akkor azt megadhatod, illetve meg kell adnod vezetéknevedet, keresztnevedet, születési dátumodat és nemedet.
 • Egy erős jelszót kell választanod, ami minimum 8 karakter, kis és nagybetűkkel, számokkal
 • Lakcímedet, telefonszámodat és e-mail címedet meg kell adnod.
 • Biztonsági kérdést kell megadnod és egy választ rá, amennyiben elfelejtenéd a jelszavadat.
 • El kell fogadnod az Unibet regisztrációs feltételeit és az adatkezelési tájékoztatóját- amiket érdemes átolvasnod – majd menj át a captcha teszten és véglegesítsd regisztrációdat! 🙂

Amint ezeket a pontokat sikeresen teljesítetted, már csak az egyenlegfeltöltés van hátra- és azonnal elkezdhetsz fogadni az Unibeten, vagy kaszinózni, pókerezni.

Az Unibet hivatalos engedélyei, tanúsítványai

Az Unibet működését a Máltai szerencsejáték felügyelet (MGA –  Malta Gaming Authority) licencelte, az engedély hivatalos száma MGA/B2C/106/2000, amelynek kiadási dátuma 2018. augusztus 1., és 2028. július 17-ig érvényes. Ezen kívül még licenccel rendelkezik az Egyesült Királyságban, Svédországban, Dániában, Romániában, Hollandiában, Belgiumban, Franciaországban, Olaszországban, és az Amerikai Egyesült Államok néhány tagállamában is.

További tanusítványok és független ellenörző testületek: 

Az Unibet anyavállalata, a Kindred Group plc szabályozott, a Stockholmi értéktőzsdén jegyzett vállalat (Ticker: KIND-SDB.ST), így a maximális szabályozás mellett teljesen átlátható, ellenőrizhető és transzparens a működésük.

Unibet fogadható sportágai

Az Unibet sportfogadási kínálata elég széleskörű, mivel az egyik legnagyobb sportfogadás oldal Európában, így szinte minden sportágra és fogadási opcióra lehet fogadni! Példaképp hozva a Magyar NB1 fogadást, egyedül az Unibet alternatív linken keresztül elérhető közel 300 fogadási lehetőség meccsenként, beleértve a gólszerzőket, lapos és szögletes fogadásokat is. Amennyiben az olyan fogadható sportágak érdekelnek, amire az Unibeten is lehet fogadni, olvasd el ismertetőinket!

Az Unibet bónuszai és promóciói

Kijelenthető, hogy a magyar szerencsejáték, sportfogadás és kaszinó piacán az Unibet bónusz ajánlatai a legsokoldalúbbak a versenytársaikhoz képest. Kezdő sportfogadóként tudni illik, hogy minden sportfogadási bónusznak, ingyenes fogadásnak, stb… Megforgatási követelményei is vannak, ezért a bónusz igénybevételénél mindenképpen olvasd át az ajánlat feltételeit is! Bónusz megforgatási feltételek lehetnek kimondottan, vagy szándékosan nehezek, viszont ez pont nem jellemző az Unibetre!

Az Unibet sportfogadás bónuszai

Az Unibet egy 20.000 Ft-ig terjedő, 100%-os bónuszt kínál a sportfogadáshoz, amihez 20.000 Ft-ot kell feltöltened az irodához, de minimum 3.500 Ft-ot! Ez mellé akár szezonálisan kaphatsz az Unibet befizetési bónusza mellé egy 20-as odds ajánlatot is, ha fogadsz az ajánlat által megjelölt mérkőzésre! Általában többfajta időszakos sportfogadás promóció folyamatosan elérhető az Unibet bónuszok fül alatt, amennyiben van regisztrációd. Ilyenek például az ingyenes fogadások, a +10 – +100%-os nyereménynövelők, vagy “Ajánlj egy barátot” bónusz is.

Az Unibet sportfogadás bónuszairól és feltételeiről részletesen ide kattintva találsz többet!

Az Unibet kaszinó bónuszai, ingyenes pörgetések

Az Unibet ismét egy igazán extra ajánlata a kaszinó bónusz, ami a piacon a megbízható fogadóirodák, online kaszinók tekintetében igen csak ritka. 60.000 Ft értékig, 100%-os kaszinó bónuszt (befizetési bónuszkét írják jóvá) adnak. Azaz 60.000 Ft feltöltés esetén 120.000 Ft-al kezdhetünk neki az online kaszinók, nyerőgépek világának. EXTRA promóció a vállalattól, hogy ez mellé még 60 ingyenes pörgetés jár a promócióban foglalt nyerőgépekre!

Ezen felül az Unibet Szerencsés csütörtök promóció keretein belül minden csütörtök egy újrafeltöltési +25%-os kaszinó bónuszt kaphatunk befizetésünkre! Fontos hogy a bónuszt sportfogadással és pókerrel nem lehet megforgatni!

A bónuszt a Kaszinóban és játékokon 20-szor (20x), míg az Élő Kaszinóban 40-szer (40x) kell megforgatni ahhoz, hogy kivehető készpénz legyen. Az ajánlat elfogadása után 7 nap áll a rendelkezésedre ahhoz, hogy megforgasd a bónuszt.

Aktív játékosoknak pedig a kaszinó klub is egy remek lehetőséget jelenthet!

Az Unibet kaszinó bónuszairól és feltételeiről részletesen ide kattintva találsz többet!

Az Unibet póker bónuszai, megforgatási követelmények

Szerencsére aki pókerezni szeretne az Unibeten keresztül, az is megtalálja számításait, pláne ha egy 200 EUR értékű feltöltési bónuszt vehet igénybe minden új regisztrált játékos!

Az Unibet póker bónuszairól és feltételeiről részletesen ide kattintva találsz többet!

Élő fogadás az Unibeten élő közvetítéssel!

Szinte minden nagyobb online bukmékernél elérhető már az élő fogadás és az élő közvetítés funkció, ám a kínálat bősége majdnem az összesnél lemarad az Unibet élő fogadási kínálatához képest! Számtalan fogadási lehetőséget és élő közvetítéshez hozzáférsz! Fontos, hogy amennyiben élőben fogadunk vagy az élő közvetítést követjük az Unibet TV-n keresztül, éljünk az iroda által felkínált cash-out funkcióval is, amennyiben úgy mérlegeljük az adott szituációkat! Ugyanakkor a közvetítések teljes képernyőre tehetőek és közben is látják a játékosok az aktuális oddsokat, anélkül tudnak fogadni, hogy kicsinyíteni kellene a streamet.

Unibet mobil applikáció letöltése

Az Unibet mobil app-ja egyre népszerűbb a játékosok körében, mivel használható sportfogadásra, kaszinóra és pókerezésre is! Fontos, hogy nem fogod megtalálni a Google Play áruházba, sem az App Store-ban az Unibet app-ját, hanem azt az Unibet hivatalos weboldalán kell letöltened. Amennyiben nem éred el az oldalt, próbálkozz az Unibet alternatív link segítségével!

Bónuszkód szükséges az Unibet ajánlataihoz?

Általában nem szükséges az Unibet bónuszainak igénybevételéhez bónusz kód Magyarországon, ám létezhetnek kivételek is, például egyes Twitch streamerek, vagy az Unibet hivatalos Twitch oldala adhat promóciós jelleggel például ingyenes pörgetéseket. 

Gyakran Ismételt Kérdések

Igen, az Unibet maximálisan megbízható oldal, gyors és pontosak a kifizetések, semmilyen visszaélés nem történik, MGA engedéllyel rendelkezik! (Máltai Szerencsejáték Felügyelet)

Azért az Unibet a legjobb választás, mivel szinte a legtöbb mérkőzés előtti és élő fogadási opciót, rengeteg sportágat, ligát és élő közvetítéseket nyújt ügyfele számára. Ez mellett számos ingyenes promóciók, ingyenes fogadások, bónuszok, nyereménynövelők várják az ügyfeleket!

Az Unibet név már szinte majdnem minden fogadó számára ismerős, hiszen Európában és Magyarországon is az egyik legnagyobb online szerencsejátékkal foglalkozó oldal!

1. Lépj be Unibet fiókodba
2. Kattints a számládra
3. Válaszd ki a Pénzügyek – Pénzfelvétel lehetőséget és válaszd ki a fizetési módot
4. Kövesd az utasításokat