Miért érdemes az LVbet kaszinó mellett dönteni?

lvbet kaszinó

Miért érdemes az LVbet kaszinó mellett dönteni?

Az LVbet kaszinó a Fairload Limited vállalat tulajdonában van. Ez a vállalat az Európai Unión belül, Máltán van bejegyezve. 4 licenccel, működési engedéllyel rendelkezik az Európai piacon: a Máltai Szerencsejáték Hatóság által és az online kaszinó részleg üzemeltetéséhez szükséges Egyesült Királyságbeli engedélyt pedig az UK Gambling Commission szabályozza. Egyértelmű, hogy a felsoroltak tükrében teljesen megbízható kaszinóként működik Európa-szerte.

Biztonságos befizetési és kifizetési lehetőségek

A regisztráció és a befizetés a kaszinónál nyitott számlára gyorsan és zökkenőmentesen működik. Kifizetéseknél a személyazonosság igazolására mindenképpen szükség lesz, ez megtörténhet személyi igazolvánnyal, jogosítvánnyal, lakcímkártya feltöltésével, de a közüzemi számla és a selfie hitelesítés is biztonságos opciónak számítanak. A kifizetés a banki átutalás esetében 3-7 munkanap szokott lenni.

Bónuszok és ingyenes pörgetések

Más online kaszinókhoz hasonlóan az LVbet is lehetőséget kínál a bónuszok és az ingyenes pörgetések igénybevételére. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a hazai kaszinó-kedvelők között az egyik leginkább kedvelt az LVbet, ami egy befizetés nélküli kaszinó bónusszal áll az érdeklődők rendelkezésére 2000 Ft. értékben. Az üdvözlő 200%-os befizetési bónusz 60000 Ft-ig terjed, valamint 25000 Ft-ig hetente 25%-os reload bónuszokat is kínálnak. Korábbi cikkeinkben már szóltunk ezeknek a bónuszoknak a felhasználhatóságáról és általános jellegéről. Fontos, hogy essen bármelyik online kaszinóra is a választásod, a vonatkozó felhasználási feltételeket minden esetben részletesen olvasd át. A megforgatáshoz kötött kedvezmények és a határidők figyelemmel követése egyaránt lényeges.

Regisztrációs bónusz és feltételei

Az egyszerű regisztrációs folyamat maga után hozza az LVbet-nél azt a két ajánlatot, amit regisztrációs bónuszként szoktak emlegetni. Arról van szó, hogy ha például 5000 forint befizetésére kerül sor, akkor erre 200%-os befizetési bónusz jár, vagyis 10 ezer forintot írnak jóvá a számlán, mivel az összeg nem lehet nagyobb 10 ezernél. 100 ingyenes pörgetés is társul a dologhoz, csakúgy, mint a második befizetésnél, ahol ez 100 pörgetésre emelkedik. A bónusz egyébként ekkor már 50%-os, és 60 ezer forintot tehet ki maximálisan.

Megosztás

További tartalmaink

unibet
tudástár

Minek köszönheti népszerűségét az Unibet?

Minek köszönheti népszerűségét az Unibet? A sportfogadás és az online kaszinózás sajátos összefonódását kínálja az Unibet. Az 1997-es alapításkor már az volt a cél, hogy