Blokkolják a külföldi szerencsejáték oldalak felé a kártyás ki- és befizetést!

kripto kaszinó
2023. június 1.-től korlátozzák a Magyarországi bankok a külföldi szerencsejáték oldalakhoz való kártyás tranzakciókat!
Elsőként az OTP Bank tájékoztatta ügyfeleit, hogy július 1-jétől korlátozzák a külföldi szerencsejáték oldalakhoz való kártyás be- és kifizetés lehetőségét.

(FONTOS, hogy június 1.-ig érdemes lehet kifizetést kérni azoknak, akik bankkártyával fizettek be!)

A tiltás értelmében a bankok blokkolják az olyan tranzakciókat, amelyek külföldi online szerencsejáték oldalakhoz tartoznak. Ez a döntés főként a hitel- és bankkártyákkal kapcsolatos fizetésekre és banki átutalásos tranzakciókra vonatkozik!

Bár a kártyás tranzakciók tiltása érinti a szerencsejáték tevékenységet végző ügyfeleket és a külföldi online szerencsejáték oldalakon játszani szándékozókat, továbbra is elérhetőek lesznek alternatív fizetési opciók. Néhány ilyen opció a Skrill, Neteller, Revolut, Wise, Paysafecard és a kriptovaluta befizetési lehetőségek (manapság elég sok kripto kaszinó és fogadóiroda működik).

Az említett szolgáltatások lehetővé teszik a játékosok számára, hogy pénzt helyezzenek el és vegyenek fel online szerencsejáték oldalakról. Ezek az alternatív fizetési módok biztonságosabbá és anonimebbé tehetik a tranzakciókat, valamint segíthetnek a játékosoknak a kiadásaik ellenőrzésében is.

Fontos azonban megemlíteni, hogy ezek az alternatív fizetési opciók nem mindig érhetők el az összes külföldi online szerencsejáték oldalon, és bizonyos díjak felszámolása is lehetséges.

Legkézenfekvőbb alternatívának a kriptovaluta be és kifizetési tranzakciókat gondoljuk, mivel számos online szerencsejáték oldalnál azonnali ki és befizetési lehetőség elérhető, ráadásul a legtöbb helyen semmilyen plusz díjakkal nem jár- nem úgy, mint a Skrill, Neteller, Revolut, Wise, Paysafecard!

Miért válasszuk leginkább a kriptovalutás tranzakciókat?

Ezentúl a bankszámlakivonatodon vagy egyéb online pénztárcád (Skrill, Neteller, stb…) nem szerencsejáték tevékenység fog megjelenni, hanem kriptovaluta váltás, ami egy esetleges hitelfelvétel esetén nem jelenthet problémát a bankoknál. Illetve a pénzeszközeid felett kizárólag te rendelkezhetsz, mégis véd az EU felügyelete!

Hogyan válasszunk kriptovaluta váltó szolgáltatót?

Mindenki számára más és más a prioritás, viszont elmondható, hogy érdemes a legjobb költségekkel rendelkező váltót választani ahol:
  • Anyanyelvi ügyfélszolgálat elérhető!
  • VIP ügyfeleknek személyre szabott kapcsolattartó, menedzser!
  • EU licenccel rendelkezik és MiCA (egységes Európai Uniós kriptoeszközökre vonatkozó szabályozás) kompatibilis!
Illetve -10%-al olcsóbb most 30 napig bármely kereskedési díj (spot, margin, futures), amennyiben ezen a linken regisztrálsz:
Összességében nem akkora a probléma, mint amekkorára felfújták és amekkora pánik kezdett eluralkodni a szerencsejátékos közösségekben. Mindig lesz alternatív megoldás és talán(?) nem is olyan nagy probléma, hogy a bankkártyás ki és befizetési lehetőségeket blokkolják.

Megosztás

További tartalmaink

unibet
tudástár

Minek köszönheti népszerűségét az Unibet?

Minek köszönheti népszerűségét az Unibet? A sportfogadás és az online kaszinózás sajátos összefonódását kínálja az Unibet. Az 1997-es alapításkor már az volt a cél, hogy