Fairspin kaszinózás lépésről-lépésre

fairspin

Fairspin kaszinózás lépésről-lépésre

A Techcore Holding B.V által üzemeltetett Fairspin kaszinó kiváló bónuszokkal és 140 ingyenes pörgetéssel is várja mindazokat, akik a Közép-Európai régió szolgáltatója által kínált zökkenőmentes játékélmény mellett tennék le a voksot. A szerencsejáték-iparban már számtalanszor bizonyított szoftverfejlesztőkkel dolgozó szolgáltató magyar nyelvű oldallal is elérhető, viszont ha az USA-ból, Svédországból, Dániából, Franciaországból, vagy az Egyesült Királyságból szeretnénk regisztrálni, akkor fontos tudni, hogy ezt nem tudjuk megtenni.

Fairspin befizetések és kifizetések

Legyen szó bármelyik online kaszinóról, ezekkel az alapvető ismeretekkel már a regisztráció előtt érdemes tisztában lenni. A nagyobb kriptovaluták mindkét esetben megfelelnek, de a Mastercard kártyák is alkalmasak a használatra. A kifizetési folyamat során a személyazonosságot mindenképpen igazolni kell a Fairspin felé. Ez megtörténhet személyi igazolvánnyal, lakcímkártyával, közüzemi számla feltöltésével, vagy ún. selfie hitelesítéssel. Az átfutási idő 12-24 óra.

Gyors regisztráció és számlanyitás

A Fairspin egyik nagy előnye, hogy az oldalon történő kaszinózás, sportfogadás érdekében a regisztráció kifejezetten gyorsan megy, sőt, Facebook, Google, Apple segítségével is bejelentkezhetsz. A regisztrációt megerősítő email után már csak az egyenlegfeltöltés van hátra, és indulhat a játék. A Fairspin Casino az eCOGRA által tanúsított, ami egy elismert független tanúsító szervezet. Ebből játékosként tudhatod, hogy egy tisztességes kaszinóval van dolgod. Legyen szó bármilyen fogadásról, pörgetésről, előtte a játékinformációkat, és persze az adott játék RTP % értékét is megismerheted. Ez utóbbi az ún. játékosvisszatérítési ráta. Ha például ez az érték 98%, akkor az azt jelenti, hogy minden elköltött 1000 forintból 980 forintot tudunk visszanyerni. Mit jelent ez a gyakorlatban? Nem arról van szó, hogy a nyerési esély ennyi, így biztosan lesznek napok, amikor egyáltalán nem nyersz, de akár egyetlen pörgetéssel is nagyot szakíthatsz. Az érték tehát segít meghatározni, hogy mely játékok fizetnek a legtöbbet.

Milyen bónuszlehetőségek léteznek?

A Fairspin kaszinó ingyenes pörgetésekkel és bónuszokkal igyekszik a játékosok kedvében járni. Az első befizetésnél 50, 75 és 100 százalékos bónuszok vannak. Mindez attól függően jár, hogy mennyi pénzt fizetsz be, sőt, a maximális bónuszösszeg is meghatározásra kerül. A második és harmadik befizetésednél már 25, 50 és 75 százalékos bónuszok járnak, szintén a maximális bónuszösszeg és az összeg függvényében. Rendszerint valamennyi ingyenes pörgetés is jár a bónuszok mellé, százaléktól függően egyre több. A Fairspin a negyedik befizetéshez már 100, 150 vagy 200 százalékos bónuszt kínál. A minimum és a maximum befizetési összegről célszerű előre tájékozódni. A bónuszösszeg megforgatási követelménye is változik a felsoroltak szerint, erre pedig összegtől függetlenül 3 nap áll a játékosok rendelkezésére.

Írta: Kiss Anita

Megosztás

További tartalmaink

unibet
tudástár

Minek köszönheti népszerűségét az Unibet?

Minek köszönheti népszerűségét az Unibet? A sportfogadás és az online kaszinózás sajátos összefonódását kínálja az Unibet. Az 1997-es alapításkor már az volt a cél, hogy