Mit érdemes tudni a sportfogadási bónuszokról?

online fogadóirodák

Mit érdemes tudni a sportfogadási bónuszokról?

Mint sok más esetben, a sportfogadás területén is mind nagyobb népszerűségnek örvendenek az online lehetőségek. Az online fogadóirodák ráadásul ún. bónuszokkal várják az érdeklődőket, így kedvezményekre, további nyerési esélyekre van lehetőség felhasználásukkal. Milyen sportfogadás bónuszok léteznek? Mire érdemes figyelni, mielőtt ez alapján tennéd le a voksod egyik vagy másik online fogadóiroda mellett? Cikkünkben ilyen témáknak igyekszünk utánajárni úgy, hogy a kezdők is használható információkhoz juthassanak.

Befizetési bónuszoktól az ingyenes fogadásokig

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a leginkább népszerűek a befizetési bónuszok. Ennek megfelelően a legtöbb fogadóiroda ilyennel szinte biztosan várja az érdeklődőket. A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy az iroda a befizetett összeg meghatározott százalékát adja a játékosnak. Hasonlóképp gyakori az ingyenes fogadás. Ez a kedvező lehetőség új játékosoknak, vagy promóciók keretein belül kínálkozik. A szabadon felhasználható összeg mellett sokszor hallani az ún. cashback bónuszról. A vesztes fogadás esetében bizonyos százaléka jár vissza az erre fordított összegnek, így a játékos kevésbé érzi veszteségnek a kifizetett összeget. Mértéke 5 és 25 százalék között szokott mozogni.

Hallottál már a reload bónuszokról? Lényegük abban rejlik, hogy a befizetést követően az egyenleget meg kell tartani egy meghatározott ideig, és ilyenkor általában összegben vagy százalékban jár a bónusz. Természetesen a mobil bónuszok sem hiányozhatnak napjainkból, hiszen az mobil applikációk minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek. A korábbiakban felsorolt bónuszoktól ezek nem sokban térnek el, ám feltételük az, hogy mobilalkalmazáson keresztül használja fel a fogadó.

Nem újdonság az új játékos behozatala után járó bónusz és a hűségprogramokkal, VIP ajánlatokkal összekötött megoldások sem. Az exkluzív fogadási lehetőségek egyfajta jutalomként járnak a hűséges, visszatérő játékosoknak.

Mire figyeljünk fokozottan a bónuszok világában?

Míg a sportfogadás sikere gyakran ténylegesen megismerhető információkkal függ össze, addig a bónuszok kihasználása kapcsán érdemes néhány dologra odafigyelni. Fontos, hogy minden feltétellel tisztában legyünk mind a fogadóiroda kiválasztásakor, mind az összegek feltöltésekor. Az ingyenes fogadások nem véletlen örvendenek nagy népszertűségnek, ám az első nyereményeket rendszerint vissza kell forgatni ahhoz, hogy készpénzes kifizetést kérhessünk. Legyenek bármennyire kedvezők a bónuszok, érdemes tudni, hogy garancia nincs a nyereményre. A felelősségteljes játék jegyében tehát csak annyit fordítsunk a területre, ami nem okoz gondot anyagi helyzetünket és megélhetésünket illetően.

Írta: Kiss Anita

Megosztás

További tartalmaink

unibet
tudástár

Minek köszönheti népszerűségét az Unibet?

Minek köszönheti népszerűségét az Unibet? A sportfogadás és az online kaszinózás sajátos összefonódását kínálja az Unibet. Az 1997-es alapításkor már az volt a cél, hogy