Rulett stratégiák

Legjobb rulett stratégiák, rulett tippek online kaszinóhoz

Rulett stratégia online kaszinóhoz, rulett tippek

Léteznek rulett stratégiák, rulett szisztémák ami hosszútávon nyereséget termel egy online kaszinóban a játékos számára? Nagyon sokan tehetik fel ezt a kérdést. Bemutatjuk a legjobb rulett stratégiákat amiket online kaszinókban alkalmazhatsz, megismerheted cikkünkben a rulett működését. Valóban lehetnek olyan stratégiák, amik megkönnyítik a játékunkat és még akár profitot is hozhat, viszont óvatosan kell természetesen bánni, mivel elsősorban ez is egy szerencsejáték.

Online, vagy offline kaszinóban játsszak?

Megvan a maga hangulata a fizikai, földi kaszinóknak is, viszont egyértelműen a legjobb rulett stratégiákat csak és kizárólag egy megbízható online kaszinóban tudod alkalmazni. Egyrészt kisebb téteken tudod teszteni a stratégiát, többfajta rulettasztal van, megfigyelni is könnyebben tudod a játékot, ráadásul az offline kaszinók nem engednek semmi technikai segédeszköz használatát, online pedig nem lehetséges ennek ellenőrzése. Még egy fontos megemlíteni való van, hogy a legtöbb kaszinójáték szoftver gyártó vállalat (a legnagyobbak pl. a NetEnt, Evolution) a játékaihoz különböző statisztikai mutatókat biztosít a gördülékeny játék és a jobb döntések érdekében, visszamenőleg 500 körig, de akár élő rulettes játékot is játszhatunk ahol krupié dobja a golyót, ami majdnem megfelel a földi kaszinós verziónak.

Rulett szabályok - Európai vagy amerikai rulett?

Az amerikai rulett hátránya, hogy a tárcsán 38 lyuk található, 1-36-ig és egy 0, illetve a dupla 0, ami a házelőny esélyeit növeli 94% körülire, ezzel szemben az Európai Ruletten (Francia Rulett) nincsen két nulla, 37 lyuk található a rulettkereken, 0-tól 36-ig a számok, így a nyerési esély 97,3%-re módosul, amennyiben Európai Rulettasztaloknál játszunk. Ráadásul Unibet online kaszinó Auto Roulette La Partage játékán például amennyiben nullába esik a golyó és pirosra vagy feketére tettük a tétünket, úgy a tétünk fele visszajár, megnövelve kb 98,5% fölé az esélyeinket, ami már nem egy rossz konstrukció hosszútávon! (Ennél jobb esélyekkel csak sportfogadásban, vagy a blackjack stratégiák alkalmazásával kerülhetünk a bank ellen!)

Rulett tétemelés stratégiák

Két részre bonthatóak a tétemelésen alapuló rulettstratégiák, ezt minden kaszinó játékos saját maga választja ki a tűrőképessége szerint, hogy: nyertes kör, vagy vesztes kör után emeli a tétet. 

Martingale tétemelési stratégia: Legelterjedtebb rulett stratégiák közé sorolandó a martingale rendszere, melynél a tét minden vesztes kör után duplázódik. Nem véletlenül nagy a népszerűsége, mivel rendkívül egyszerű a használata.

Paroli rulett stratégiánál pedig pont a martingale rulett stratégia fordítottja érvényesül: Nyertes körök után duplázzuk meg a tétünket, ez pedig jóval nagyobb biztonságot ad a martingale stratégiával szemben.

Nagyobb mértékű (duplázásnál nagyobb) rulett tétemelési stratégiának mondható még a D’Alembert és a Fibonacci stratégia.

Martingale rulett stratégia leírás

Említettük, hogy a martingale rulett stratégia a legszéleskörűbben ismert rendszer, kezdő játékosok körében. Könnyű elsajátítani, egyszerűen a vesztes körök után duplázni kell a tétünket, egyáltalán nem összetett stratégia, nem kíván nagyobb matematikai tudást. Egyedül amire szükségünk van az a türelem. A stratégia működik az asztalon külső téteken pl: Piros vagy fekete – páros vagy páratlan – 1-18 (alacsony) vagy 19-36 (magas) helyeken. Általában a nyerési esély itt közel 50%, ezért vesztes körök utáni duplázás esetén az első feltett tét lesz a nyereségünk. Egyedül megfelelő mértékű bankroll és minél alacsonyabb kezdő tét szükséges a kockázat csökkentéséhez, hogy sok vesztes kör tétemelését tudjad eszközölni- illetve akár az Unibet kaszinó üdvözlő bónuszával extra tőkét szerezhetsz most 60.000 Ft befizetéssel 60.000 Ft kaszinó bónuszt írnak jóvá az egyenlegeden és megajándékoznak 60 ingyenes pörgetéssel!

Paroli rulett stratégia leírás

A Paroli rulett stratégiát lehetne nevezni “görgetős” stratégiának is, ahol a nagyobb nyereményekre jó esélyeink vannak és a maximális elveszíthető tényleges tét minden körben maximum az alaptétünk, pl. 1 egység lehet. Tulajdonképp a martingale rulett stratégia teljes ellentéte a paroli rendszere, nem kell annyit izgulni sem a sok vesztes kör után, mivel itt a nyertes körök után duplázzuk a tétünket. Érdemes megfontolni ezt a stratégiát olyanoknak akik türelmesek és hosszútávon több nyereményt szeretnének maguknak.

A paroli rulettrendszer előnye, hogy minden nyertes kör után a tétünket ha megduplázzuk, akkor nem a saját pénzünkkel kockáztatunk újra, hanem már a nyereményeinkből. Ezt lehet alkalmazni pl. a martingale piros fekete stratégiával szemben, mikor egy szín például 5-8 alkalommal jön ki egymás után, akkor azt a szériát végigjátszuk tétemeléssel.

Nézzük gyakorlatban, amikor egymás után 5 alkalommal a színünk nyer: 

  1. kör, a 1.000 Ft tétünket a pirosra tettük, nyertünk 2.000 Ft-ot
  2. kör, a 2.000 Ft-os tétünket a pirosra tesszük ismét, amivel nyerünk 4.000 Ft-ot
  3. kör, a 4.000 Ft-os tétünket a pirosra tesszük ismét, amivel nyerünk 8.000 Ft-ot
  4. kör, a 8.000 Ft-os tétünket a pirosra tesszük ismét, amivel nyerünk 16.000 Ft-ot
  5. kör, a 16.000 Ft-os tétünket a pirosra tesszük ismét, amivel nyerünk 32.000 Ft-ot
  • 5 egymást követő szín után tisztán 31.000 Ft-ot kerestünk 1.000 Ft kockáztatásával
  • Amennyiben bármikor egy másik színbe pottyanna a golyó, 1.000 Ft-ot buktunk.

A Paroli rulett stratégia természetesen működhet páros vagy páratlan – alacsony (1-18) vagy magas (19-36) számokon is, de legelterjedtebb a piros vagy fekete téteken. Érdemes lehet még játék előtt kigondolni egy stratégiát, hogy mennyi tétemelkedést, ( pl 3-4 kör [konzervatív] 5-7 kör [átlagos] vagy 8-12 kör [magas kockázatú, nagyon magas nyereménnyel] ) fogsz játszani maximum mielőtt kiveszed a nyereséget és beteszed a tőkédbe. Természetesen minden stratégiának megvan a maga hátránya is, a paroli rulett stratégia esetén pedig az, hogy sok kis veszteség fog érni, néha nem sikerül a tétduplázás végéhez érned a széria megszakadtával, viszont néha nagyobb, akár 20-40-60 szoros nyeremény is ütheti a markodat, amennyiben megfelelően fegyelmezetten játszol!

Paroli rulett stratégia leírás

A Paroli rulett stratégiát lehetne nevezni „görgetős” stratégiának, ahol a nagyobb nyereményekre jó esélyeink vannak és maximálisan elveszíthetőek minden körben maximum az alaptétünk, pl. 1 egység lehet. Tulajdonképp a martingale rulett stratégia teljes ellentéte a paroli rendszere, nem kell annyit izgulni sem a sok vesztes kör után, mivel itt a nyertes körök után duplázzuk a tétünket. Érdemes megfontolni ezt a stratégiát olyanoknak, akik türelmesek és hosszútávon több nyereményt szeretnének maguknak.

Online rulett szisztémák bemutatása

Rulett stratégia alkalmazásánál az egyik legfontosabb tényező, hogy ne szálljon el velünk a ló amennyiben nyerési szériában vagyunk- fedezzü fel az online élő kaszinó rulett játékainak különbségeit (később szót ejtünk erről bővebben). Fontos a stratégiát megfelelően értelmezni, megtanulni és a gyakorlatban is hibátlanul, higgadtan alkalmazni, betartva minden szabályt. Fontos az is, hogy egy megbízható online kaszinónál kezdjük el a játékot, partnereinket nyugodt szívvel ajánljuk, ha rulettezni szeretnél!

60.000 Ft bónusz + 60 pörgetés!

450% bónusz + 140 pörgetés!

2000 Ft befizetés nélküli bónusz!

30 befizetés nélküli pörgetés!

450% bónusz + 140 pörgetés!

+5% befizetés bónusz + 3 FREE láda

További kaszinó játékok stratégia útmutatói