~1 milliárd Ft nyerőgép jackpot!

nyerőgép jackpot

Jackpot nyeremény az Unibetnél: Közel 1 milliárd forintos nyerőgép jackpot nyereményt pörgetett egy magyar játékos!

Temple Tumble 2 nyerőgép elképesztő összegű Dream Drop jackpotja világszerte sok játékosunk fantáziáját megmozgatta, ám végül egy magyar játékos vihette haza az óriási összeget, egész pontosan 912 millió forintot. Ráadásul nem is akárhogyan, hiszen nagy tétek helyett mindössze 480 forintos téten kezdett játszani, tehát közel kétmilliószoros nyereményszorzót sikerült elérnie az online kaszinó játék során. Elképesztő!

„Hétfőnként nem igazán szoktam játszani, most mégis kivételt tettem: kipróbáltam a játékot, tetszett, úgyhogy folytattam. A nyeremény láttán tátva maradt a szám, meghatódtam, sőt, kis híján elsírtam magamat” – árulta el az egy csapásra milliomossá váló, civilben tűzoltóként dolgozó nyertesünk, aki családja segítésére, valamint ingatlanvásárlásra fordítaná az óriási jackpot nyereményt.

Hogyan nyerhetünk ekkora összeget? Először is érdemes figyelni az Unibet Kaszinó különböző promócióit, részt venni a rendszeres kaszinóversenyeken és bízni a szerencsében. Friss nyertesük, aki lassan három évtizede él a hobbijának és tíz éve az Unibet Kaszinójának rendszeres vendége, a kis tétekre, valamint a felelősségteljes játékra esküszik és ezt ajánlja mindenki másnak is. Mint azt játékosunk példája mutatja, ez a stratégia működőképes.

A minden képzeletet felülmúló nyereményhez ezúton is gratulálunk és további sikereket kívánunk, többi játékosuk elé pedig pozitív példaként állítanánk ezt a már-már hihetetlen történetet: megéri próbára tenni a szerencsédet a különböző a jackpot nyerőgépeken, hiszen szerencsés esetben egészen alacsony téttel is nagyot lehet kaszálni.

Természetesen a jövőben is záporoznak majd a hasonlóan hatalmas jackpotok, megéri szemmel tartani az Unibet Kaszinójának aktuális promócióit!

Az Unibetnél a 60.000 Ft-os 100% kaszinó bónusz mellett most 60 INGYENES pörgetés vár! Regisztrálj most ide kattintva!

Megosztás

További tartalmaink

unibet
tudástár

Minek köszönheti népszerűségét az Unibet?

Minek köszönheti népszerűségét az Unibet? A sportfogadás és az online kaszinózás sajátos összefonódását kínálja az Unibet. Az 1997-es alapításkor már az volt a cél, hogy