Nyerőgép stratégiák

Legjobb nyerőgép stratégiák, slots tippek online kaszinóhoz

Nyerőgép stratégia online kaszinóhoz

Bele gondoltunk már, hogy mennyi mindenen múlik, hogy a nyerőgépek előtt ülve ne gatyásodjunk le hirtelen? Általánosságban a nyerőgép stratégiák a tétek mértékén, a gépek visszafizetési arányán- de az extra bónusz körökön, ingyenes pörgetéseken, nyerőgép befizetési bónuszoktól is függhet. Bemutatunk többfajta nyerőgép stratégiát, nyerőgép taktikákat, érdemes mindenkinek a legkézenfekvőbb és a legszimpatikusabb verziót alkalmazni az után, hogy mindet kipróbáltuk.

Nyerőgép bónuszok, ingyenes pörgetések

Az online kaszinók többsége marketing szempontokból ösztönzőket kínál a regisztrációkhoz, ezek lehetnek kaszinó bónuszok, ingyenes pörgetések. Viszont ejtsünk szót egy kicsit ezekről a kaszinó első befizetési bónuszokról, újratöltési bónuszokról, ingyenes pörgetésekről. Rengeteg olyan koraúj kaszinó hatalmas befizetési bónuszokat kínál a játékosok odacsábításával. 

Általában egy friss online kaszinó esetében kételyekkel merülhet fel, hogy mennyire megbízható, milyen nehéz vagy talán lehetetlen bónusz megforgatási követelményekkel rendelkeznek elrejtve a kaszinó általános szerződési feltételei és bónusz megforgatás feltételei között…

Minél több bónuszt, ingyen pörgetést tudunk gyűjteni, annál nagyobb az esélye a nyerésnek, mivel konkrétan ingyen játszunk akkor a kaszinó pénzével, ezzel csökkentjük a veszteségeinket is.

Jackpot nyerőgép nyeremények

Amennyiben jackpot nyerőgép nyeremény megfontolásból játszol, érdemes tisztában lenned, hogy csak olyan gépekkel játssz, ahol Jackpot nyeremény van. Illetve fontos az is, hogy van egy minimum tét, vagy tétszintek amik jogosulttá tehetnek a jackpot nyereményekre, ezeknek az adott kaszinó oldalán mindig alaposan nézz utána! Partnereink külön kezelik a Jackpot nyerőgépeit a klasszikus, jackpot nélküli nyerőgépektől- és legtöbbször a főnyeremény esélyeit, szükséges játéktétjeit is látni lehet.

Bankroll menedzsment

Mielőtt nekiállnál félkarú rablózásnak, fontos hogy egy bankroll menedzsment szisztémát kialakíts, felépíts. Ez fontos azért is, hogy ne 2-3 perc múlva érjen véget a játék, hanem kiegyensúlyozottan, akár órákig is tudj játszani.

 • Az alaptéted legyen a tőkéd 100-ad, 200-ad része (10.000 Ft-nál például 50 vagy 100 Ft)
 • Próbálj minél több nyerővonalan játszani a nyeremények és a kombinációk maximalizálása érdekében.
 • Tudd, hogy mekkora nyeremény után állsz fel és hagyod a játékot pihenni.
 • Illetve azt is tudd, hogy mekkora veszteség után szeretnél kilépni a játékból.

Fontos, ha van egy stratégiád, akár mentális alapok, tőke menedzsment amit fentebb ismertettünk, ahhoz tartsd magadat!

Nyerőgép stratégia: Martingale továbbgondolva

A martingale stratégiát már ismerhetik páran, rulett, blackjack vagy sportfogadásnál is használják legtöbben, de egy konzervatívabb módszerrel lehet akár működö nyerőgép stratégia is. Az alap koncepció, hogy a vesztes pörgetésnél emeljük a tétet, itt is ez történhet, viszont elegendő a tét duplázás helyett a tétünk másfélszeresét emelni, vagy pl. két köröként duplára emelni, ameddig nem hozza vissza a veszteségünket a nyerőgép stratégiánk.

Példa: Beülünk 10.000 Ft-al egy jackpot nyerőgép elé, vagy akár lehet a klasszikus, kockás nyerőgép is.

 1. kör: Tétünk 50 Ft
 2. kör: Tétünk 50 Ft
 3. kör: Tétünk 100 Ft
 4. kör: Tétünk 100 Ft
 5. kör: Tétünk 150 Ft
 6. kör: Tétünk 150 Ft
 7. kör: Tétünk 200 Ft
 8. kör: Tétünk 200 Ft
 9. kör: Tétünk 300 Ft
 10. kör: Tétünk 300 Ft

 

Addig növeljük két körönként a kezdeti tétünkkel a meglévő tétünket, ameddig nem jön ki egy olyan kombináció a legnagyobb nyerővonalon, ami kompenzálja az addigi veszteségünket.

Megfelelő mértékű tőke és minél alacsonyabb (a lehető legalacsonyabb) kezdő tét szükséges a kockázat csökkentéséhez, hogy a sok vesztes kör tétemelkedése ellenére is ne drasztikusan fogyjon el az egyenlegünk. Természetesen nem garancia ez sem, viszont ha jó visszafizetésű gép elé ülünk be.

Nyerőgépek működése, tippek, tanácsok

 • Ismerd az adott gépet, annak bónuszait és a kifizetési szabályokat! Slotok és kaszinók között is jelentős különbségek vannak
 • Amennyiben jackpot nyerőgépen játszunk, nézd meg mekkora tét szükséges a legmagasabb jackpot kifizetéshez – amennyiben rád mosolyog a szerencse.
 • Keresd meg a legnagyobb visszafizetési százalékkal rendelkező nyerőgépet, hogy növeld az esélyeidet a házzal szemben. Lehetnek akár 75%-tól egészen 99%-os RTP (payout slotok) is, ami nem teljesen mindegy, hogy a 100 egységedből 75-öt kapsz vissza hosszútávon, vagy akár 99%-ot! Partnereink nyerőgépeinél még játék előtt ha az egeret a játékra rávisszük, mutatja az adott nyerőgép RTP számát!
 • Tudd mikor kell abbahagyni a játékot, ne halmozd a veszteségeidet. Annyi beülővel játssz mindig csak, amennyit nem fáj elveszíteni és szórakozásként tekints a nyerőgép játékokra, ne pénzkereseti forrásként! Ne dobj több pénzt bele, a veszteség  visszanyerésének reményében!
 •  Fontos az is, hogy egy megbízható online kaszinónál kezdjük el a játékot, mi partnereinket nyugodt szívvel ajánljuk!

60.000 Ft bónusz + 60 pörgetés!

450% bónusz + 140 pörgetés!

2000 Ft befizetés nélküli bónusz!

30 befizetés nélküli pörgetés!

450% bónusz + 140 pörgetés!

+5% befizetés bónusz + 3 FREE láda

További játékok stratégia útmutatói