LVbet regisztráció - LVbet belépés

LVbet kaszinó leírás, ismertető

Az LVbet online fogadóiroda és kaszinó pár évvel ezelőtt, 2016-ban indult a szerencsejáték piacon. Az LVbet jelenleg online kaszinóként működik, mióta 2023 februárjában kivonult a magyar online sportfogadás piacáról.

Az LVbet online kaszinó bónusza a magyar piacon az egyik legjobb és a sportfogadás bónuszuk is hasonlóan kedvező volt a magyar játékosoknak. Erről bővebben lentebb olvashatunk. Ez mellett természetesen magyar nyelvű felület és magyar nyelvű ügyfélszolgálat áll rendelkezésünkre, ráadásul mobil applikáció is segít a gördülékeny játékban. További részletes információkért olvasd tovább cikkünket!

LVbet befizetési lehetőségek

Biztonságos befizetési és kifizetési opciók, azonnali befizetésekre alkalmas fizetési szolgáltatóknak köszönhetően (kivéve a banki átutalást a nemzetközi átutalás miatt, 2-3 napos átfutási idő)

 
Kifizetéseknél- amennyiben igazoltad az LVbet felé a személyazonosságodat (KYC ellenőrzési folyamat) ami lehet akár a személyi igazolványod, jogosítványod, lakcímkártyád feltöltése, közüzemi számla, selfie-s hitelesítés – általában azonnali, 12-24 órás átfutási folyamatok vannak, kivéve a banki átutalás ismét, ami 3-7 nap szokott lenni átlagosan egyes felhasználói visszajelzések alapján.
 • Visa bankkártya – Minimum összeg: 3.300 HUF
 • Mastercard bankkártya – Minimum összeg: 3.300 HUF
 • Banki átutalás – Minimum összeg: 3.300 HUF
 • paysafecard
 • Skrill – Minimum összeg: 4.000 HUF
 • Neteller – Minimum összeg: 4.000 HUF
 • Muchbetter – Minimum összeg: 3.300 HUF

LVbet alternatív link és alternatív elérés - szükséges?

Az LVbet magyar felhasználói számára még egyszer sem fordult elő olyan eset, hogy a weboldalt ne tudták volna elérni. Jelenleg is elérhető az LVBet alternatív link nélkül is, egyedül a sportfogadás részleg nem elérhető a weboldalon.

LVbet regisztráció, számlanyitás pillanatok alatt!

Az első és legfontosabb feladat amit el kell végezned, ha szeretnél sportfogadni, hogy elvégzel egy regisztrációt és befizetsz a kaszinónál nyitott számlára. 

Ám ez az LVbet regisztrációnál teljesen egyszerű:

 • Jobb felső sarokban lévő “Regisztráció” gombra kattintasz, vagy közvetlen erre a linkre.
 • Egy erős jelszót kell választanod, ami minimum 8 karakter, kis és nagybetűkkel, számokkal
 • Lakcímedet, telefonszámodat és e-mail címedet meg kell adnod.
 • Ha van LVbet bónuszkódod (promóciós kód), akkor azt megadhatod, illetve meg kell adnod vezetéknevedet, keresztnevedet, születési dátumodat és nemedet.
 • Biztonsági kérdést kell megadnod és egy választ rá, amennyiben elfelejtenéd a jelszavadat.
 • El kell fogadnod az LVbet regisztrációs feltételeit és az adatkezelési tájékoztatóját- amiket érdemes átolvasnod – majd menj át a captcha teszten és véglegesítsd regisztrációdat! 🙂

Amint ezeket a pontokat sikeresen teljesítetted, már csak az egyenlegfeltöltés van hátra- és azonnal elkezdhetsz kaszinózni az LVbeten!

Az LVbet hivatalos engedélyei, tanúsítványai

Az LVBET kaszinó, a Fairload Limited vállalat tulajdonában van. Ez a vállalat az Európai Unión belül, Máltán van bejegyezve (C71200 regisztrációs szám), és a székhelye is itt található (115B, Old Mint Street, Valletta, VLT1515, Málta). Az LV BET négy licenccel, működési engedéllyel rendelkezik az Európai piacon: Máltai Szerencsejáték Hatóság (Malta Gaming Authority / MGA: #MGA/B2C/282/2015) által és az online kaszinó részleg üzemeltetéséhez szükséges Egyesült Királyságbeli engedélyt pedig az UK Gambling Commission (Brit Szerencsejáték Hivatal) szabályozza.

Ezen a két neves licencen kívül Írországban és Lengyelországban is regionális, legális működési engedéllyel rendelkezik. Ezekkel az engedélyekkel az LVbet online kaszinó bármely EU-s tagállamban teljesen legálisan nyújthat online szerencsejáték szolgáltatásokat. Kijelenthető, hogy az LVbet maximálisan megbízható szolgáltató Európa szerte.

További tanusítványok, egyesületi tagságok és független ellenörző testületek: 

LVbet sportfogadás - fogadható sportágai

Az LVbet sportfogadás részlege magyar játékosoknak sajnálatos módon megszűnt 2023 februárjával, amikor kivonult erről a piacról. Azelőtt rendkívül széles élő és mérkőzés előtti sportfogadás kínálattal rendelkezett, leginkább a foci fogadás piacán.

Az LVbet kaszinó bónuszai, ingyenes pörgetések

Az LVbet kaszinó bónuszai és promóciói kijelenthető, hogy a magyar szerencsejáték piacon a megbízható online kaszinók között az egyik legversenyképesebb és legsokoldalúbb! Ajánlataik között szerepel egy befizetés nélküli kaszinó bónusz 2000 Ft értékben, egy üdvözlő 200%-os befizetéshez kötött bónusz 10.000 Ft-ig, ez mellé pedig 100 ingyenes pörgetést írnak jóvá a Book of Ra nyerőgépen! Ezen felül egy második 100%-os befizetési bónusszal is kedveskednek 60.000 Ft-ig, illetve hetente 25%-os reload bónuszokat is nyújtanak 25.000 Ft-ig! Érdemes minden LVbet bónusz feltételt részletesen elolvasni, mivel vannak korlátjai, megforgatáshoz kötöttek, nem minden játék számít bele a megforgatásba, bizonyos határidőhez kötött, stb..! Maradj itt, mivel a következő bekezdésben foglalkozunk ezekkel a bónuszokkal részletesebben!

LVbet befizetés nélküli kaszinó bónusz

Az LVbet befizetés nélküli kaszinó bónusza egy különleges és egyedi promóció, amit leginkább partnerektől, mint ahogy tőlünk lehet igényelni. Az 2000 Ft ingyen bónusz kizárólag speciális promóciós linken keresztül regisztrált, Magyarországon tartózkodó ügyfelek számára érhető el, amihez regisztráció után a „SUPERNOVO” kód beírásával az Egyenleg és bónuszok -> Promóciós kód oldalon aktiválható! Megforgatási követelménye: 50x a Greentube nyerőgépein! Maximális jóváírható nyeremény is tartozik az ajánlathoz, ami 15.000 Ft! Ez az ajánlat 2023.05.31. 23:59-ig érhető el vagy visszavonásig! Ezen felül a bónusz befejezése után aktiválható a 200%-os LVbet kaszinó bónusz is, amiről bővebben a másik bekezdésben írunk!

LVbet regisztrációs bónusz

Az LVbet regisztrációs bónusza két különböző ajánlatra oszlik: Az első befizetési bónusz 200%-os maximum 10.000 Ft összegig, szóval 5.000 Ft befizetés esetén +10.000 Ft kaszinó bónuszt írnak jóvá a számládon, illetve 100 LV Spins-t (ingyenes pörgetés). Ez mellett a második befizetési bónusznál már 50%-os, 60.000 Ft-ig terjedő kaszinó bónuszt kínálnak és 100 LV Spins-t! Fontos, hogy ez az ajánlat igényelhető az LVbet befizetés nélküli bónusza után is! Heti reload 25%-os bónuszokat is nyújtanak a legaktívabb játékosok számára, 25.000 Ft-ig! Fontos itt is minden bónusz feltételt és megforgatási követelményt elolvasni!