Kézilabda fogadás

Kézilabda fogadás stratégia és kézilabda fogadás tippek

Kézilabda fogadás ismertető, útmutató

A kézilabda fogadás a kevésbé elterjedtsége és népszerűsége végett (mint a foci, vagy épp a kosár) általában szűkös, kis likviditású piacokat tapasztalhatunk az online fogadóirodák kínálatában (értsd: nem akkora összegekben fogadnak az eseményekre, mint egy foci mérkőzésre), ezáltal a kézilabda mérkőzés odds-aiban is találhatunk bőven value bet-et, amennyiben nincs tétkorlátozás a kis piac végett. A kézilabda, mint sport egy fedett pályás csapatsport, a focitól abban különbözik, hogy kisebb a pálya és kézzel játsszák láb helyett (és még pár szabály, amit most nem részleteznék.)

Magyarországon az átlagnál több kézilabda rajongóval rendelkezik a kiemelkedően jó klub és válogatott teljesítményeknek köszönhetően, ezért is terjedt el az európai átlagnál jobban hazánkban a kézilabda fogadás az internetes online sportfogadó oldalakon és a papíros tippmixen.

Kézilabda fogadás élőben, online élő közvetítéssel

Az Unibet fogadóiroda élő kézilabda fogadásokat is biztosít ügyfelei számára, a rangosabb mérkőzéseket pedig élőben közvetítik. Piacot kínálnak pl. teljes játékidős és félidős győzelmekre, hendikep győzelmekre, gólok alatt/felett, páros/páratlan, dupla esélyre, 1X2-re. Egy kimondottan érdekes és közkedvelt kézilabda fogadási stratégia lehet a döntetlenre való fogadás, amiben az Unibet szorzói igencsak magasak is tudnak lenni egy-két másik online bukmékerhez képest, ezt érdemes lehet kihasználni.

Hogy fogadjunk kézilabdára? Fogadási opciók

Említettük a bevezetőben, hogy a focinak az ellentétje, mivel láb helyett kézzel játsszák. Ám jóval közelebb áll összehasonlításképp inkább a kosárlabdához, ezért érdemes a gyors játéktempó, cserék, taktikaváltoztatások miatt kézilabdára élő fogadást helyezni, mint mérkőzés előtt tippelni kézilabdára. Folyamatosan az összes sportfogadás ismertető cikkünkben felhívjuk mindenki figyelmét, hogy érdemes a kézilabdát élőben követni, akár live stream, vagy TV-s közvetítés módját, de akár az online fogadóiroda kézilabda közvetítései között is megtalálhatod azt a mérkőzésnek az élő közvetítését, amire fogadtál, de a statisztikáit, eredménykövetését biztosan. Szép szorzókat lehet fogni élőben a gólok száma piacokon is, beleértve a csapat gólok számával is, mert ezt általában nem akkora biztonsággal tudják élőben folyamatosan beállítani a sportfogadó irodák odds mesterei, mint azt mérkőzés előtt szokták bekalkulálni. Ugyan ez a helyzet az ázsiai hendikep piacain is. Általában a dupla esélyes, vagy a háromesélyes (1X2) piacokkal óvatosan kell bánni, mivel sokszor már csak nagyon kicsi szorzón tudjuk megfogadni a mérkőzés győztesét, ami hosszútávon a kis szorzók miatt nem egy jó stratégia.

Kézilabda fogadás stratégia, tanácsok

Minden sport esetében, ha a szabályokkal, az erőviszonyokkal, sérültekkel, meccsdöntő információkkal nem vagyunk tisztában, csupán a rulettel  egyenlőek lehetnek a fogadásaink esélyei. Érdemes lehet egy adott ligára ráfeküdnöd, elemezni az esélyeket és követni a híreket. Kezdőként óvakodj inkább a döntetlenektől, mivel kellő tapasztalat szükséges, hogy eltaláljunk egy-egy döntetlen kimenetelt, ami még olyankor is kb 10-ből vagy 20-ból egy alkalommal sikerül.

Hol tudok kézilabdára fogadni online?

Az egyik legkézenfekvőbb fogadóiroda kézilabda online sportfogadásra az Unibet, mivel az egyik legszélesebb kínálattal rendelkezik, promóciókat, ingyenes fogadásokat biztosít a felhasználóinak. Nem csak világversenyek, pl VB, EB, BL, EL, hanem számos kézilabda női és férfi bajnokságára is fogadhatunk, főképp Európában. Ez mellett az Unibet fogadóiroda szorzói is kimagaslóak kézilabda fogadások és opciók tekintetében, így amennyiben kézilabda fogadásokat szeretnél eszközölni, partnereinket nyugodt szívvel ajánljuk.