Jégkorong fogadás

Jégkorong fogadás stratégia és NHL fogadási tippek

Jégkorong fogadás ismertető

Hogyan fogadjunk jégkorongra online? Ismertetőnkben számos olyan kulcsfontosságú tényezőt megvizsgálunk, ami nélkülözhetetlen a jégkorong fogadás sikerességéhez, például: Melyik fogadóirodánál érdemes jégkorongra fogadni, a fogadás szabályai, elérhető fogadási lehetőségek és piacok, élő fogadási lehetőségek és élő közvetítés- és nem utolsó sorban: jégkorong fogadási stratégia alkalmazása.

Hol fogadjak jégkorongra online?

unibet

20.000 Ft bónusz

35.000 Ft bónusz

450% bónusz + 140 pörgetés

450% bónusz + 140 pörgetés

Az Unibet fogadóiroda széleskörű sportág kínálatának köszönhetően – jégkorong esetében is – már több ezer fogadási opció, típus elérhető amennyiben jégkorong fogadást szeretnénk kötni. Az NHL, KHL, Oroszország, Norvégia, Finnország, Dánia, Csehország, Svédország jégkorong ligáira fogadhatunk, de a nagy nemzetközi tornákra, mint pl. a Bajnokok Ligájára és a Világbajnokságra is. Partnereink élő fogadással várja a lelkes sportrajongókat és a fogadókat, a legnépszerűbb és a legsokoldalúbb fogadási lehetőségekkel. Regisztrálj partnereinkhez és szerezz bónuszokat!

Jégkorong fogadási típusok, opciók

Először is el kell döntenünk, hogy single vagy gyűjtő fogadást teszünk, utána pedig a tétet beírni- gyűjtő fogadás esetén pedig a kombináció típusát.

  • Legrégibb, még a hagyományos papíros tippmix sportfogadás jégkorong legelső piacain csak 1X2 fogadásokat tudtunk tenni, azaz hogy az adott mérkőzés kimenetele a rendes játékidőben milyen eredménnyel ér véget (hazai, döntetlen, vendég). Lehet viszont fogadni a harmadok végeredményeire is 1X2 opcióval.
  • 1X2 fogadás után jön a dupla esélyes fogadás: 1X, X2, 12 – azaz hazai vagy döntetlen, döntetlen vagy vendég, hazai vagy vendég. Ez is egy népszerű jégkorong fogadási lehetőség.
  • Egyéb népszerű piacok: Gólok alatt/felett opció, hendikep opciók, pontos végeredmény tippek, nincs fogadás döntetlenre, mérkőzés győztese hosszabbítással, stb.

Jégkorong élő fogadás és élő közvetítés

Az élő jégkorong fogadási lehetőséget már a kötelezők egyike a legjobb sportfogadási oldalaknál (online fogadóirodák), szinte az összesnél jelen van az élő fogadási lehetőség. Az élő közvetítési lehetőség is szinte az összes nagyobb, rangosabb jégkorong mérkőzésre elérhető, ezért nem kell online live stream szolgáltatóknál, vagy Sport TV-knél alternatívát keresnünk. Egy jó tanács: Kövesd azt a ligát, vagy jégkorong mérkőzést élőben, amelyik szimpatikus. Követheted a legnépszerűbb jégkorong ligákat pl. az NHL-t, vagy a KHL-t, de kisebb ligákra is specializálódhatsz. Általában a kisebb ligáknál vannak több kiaknázatlan lehetőségek és value bet oddsok (az esélynél matematikailag nagyobb szorzók, jobb kifizetés).

Jégkorong fogadási stratégia, NHL fogadási tippek

Hosszútávú sikeresség titka a sportfogadásban, de pl. az jégkorong fogadás esetén is a csapatdöntő információk kellő időben való begyűjtése. Mérlegeld mindig az információk jelentőségét, kövesd a statisztikákat,, ismerd a sportág/liga szabályzatát és a friss hírekkel naprakész legyél. Fontos, hogy egy adott ligára érdemes kimondottan specializálódni, mivel akkor a fókuszod egy irányba lesz és várhatóan a legjobb döntéseket fogod meghozni. Vedd azt is figyelembe, hogy pl. NHL esetén az időeltolódásnál vannak olyan információk amiket ha nem az amerikai sportoldalakon olvasunk kellő időben, akkor csak késve jutunk hozzá ami akár egy elhibázott döntést is hozhat.

Teljesen kezdőként viszont csak azt javasoljuk, hogy olvasd át a jégkorong minden szabályát, olvass NHL fogadási tippek elemzéseit – akár külföldit – és nézz élőben vagy felvételről jégkorong mérkőzéseket.