Sevilla – AS Roma tippek

Sevilla - AS Roma tippek

Sevilla – AS Roma tippek az Európa Liga döntőjére!

Elemzés:

A Sevilla bejutott a döntőbe kemény ellenfelekkel szemben. Először a holland PSV-t ütötte ki. 2:0 és 0:1 után a török ​​Fenerbahcét múlták felül. Aztán az igazi óriás Manchester United várt rájuk. Az első félidő után eldőltnek tűnt, de a Sevilla 2-2-re döntetlenre zárta az idegenbeli meccset, és egyértelműen 3-0-ra nyert hazai pályán. Az utolsó meccsen a Juventust is sikerült legyőznie.

Az AS Roma legyőzte az osztrák Salzburgot, majd megküzdött a nagyon erős Real Sociedaddal, amely 2-0-ra verte őket, majd barátságosan 0-0-s döntetlent játszott. Az első párharc a Feyenoordon nem volt sikeres – 0:1, de az AS hazai pályán 4:1-re legyőzte a holland csapatot és továbbjutott. Az elődöntőben a Hložk-féle Leverkusen várt rájuk, az 1:0 és 0:0 után az olasz csapat jutott be a fináléba.

Itt a Sevillát választom, hogy megnyeri az EL-t. A borzalmas bajnoki rajt után megmentette magát, és most erre a döntőre koncentrál. A Sevilla egy nagyon tapasztalt csapat, amely az elmúlt 10 szezonban négyszer nyerte meg az Európa Ligát. Az AS Roma meglehetősen formán kívül játszik, és küzd a bajnokságban.

Fogadási határidő: 05.31. 21:00

Tipp: Sevilla győzelme (DNB) @ 1,95

Megosztás

További tartalmaink

unibet
tudástár

Minek köszönheti népszerűségét az Unibet?

Minek köszönheti népszerűségét az Unibet? A sportfogadás és az online kaszinózás sajátos összefonódását kínálja az Unibet. Az 1997-es alapításkor már az volt a cél, hogy