Manchester City – Real Madrid tippek

Real Madrid - Manchester City tippek

Manchester City – Real Madrid tippek a Bajnokok Ligájára!

Elemzés:

A korai döntő City x Real a második részre megy, és megpróbálom lejátszani a Real továbbjutását a döntőbe. Az első meccs megmutatta nekünk, hogy a Real határozottan rendelkezik azzal a minőséggel, hogy a City kiegyensúlyozott futballt tudjon játszani. Bizony, a City itthon hihetetlen henger, az Etihadon alapvetően egyáltalán nem veszítenek. De a Real, annak ellenére, hogy nagy Barca rajongó vagyok, csak ismeri az LM-et, és valljuk be, még ha nem is sikerült túl jól ebben a szezonban a LaLiga-ban, sokkal jobb csapat, mint az ellenfelek túlnyomó többsége. utazás az Etihadba. Békés kiutat látnék a Realnak, hogy az LM kapcsán már nem kell senkinek bizonyítania, míg a City már régóta egy használt trófeához nyúl, és ne vágjon bele az álomgólba. Mire valók a PL címek (enyhe túlzás, tudom, hogy az angliai szurkolók számára a PL sokszor fontosabb, mint az LM). Ha összehasonlítjuk a csapatokat a világ legrangosabb futballversenyében, ez még mindig nem működik.
 Szóval óriási nyomás nehezedik a Cityre, még ha remek csapat is van, szóval a Real Benzemával, Viniciusszal és egy hihetetlenül tapasztalt stábbal, akik megmagyarázhatatlan módon úgy játszanak az LM-ben, mintha nem is érdekelték volna őket az utolsó versenyek. Szóval nem mintha Lipcsével játszanának. A valóság ereje a tapasztalaton és a legjobb játékosokon keresztül. (Itt szeretném hangsúlyozni, hogy Vinicius nagyszerű, de Benzema az a típusú csatár, akinek csak egy a millióból van. Ennek a srácnak van íze a fontos gólokhoz, és a legfontosabb pillanatokban ő egy rövidítés, ahová kell, és eldönti a meccseket – ez alatt azokat a pillanatokat értem, amikor egy jó csatár szezon közben százszor megadja ugyanabból a pozícióból, de a szezon legfontosabb pillanatában megússza, vagy berúgja. Csak Karim van a szobájában, és megmondja magának, hogy ki akar, amit akar.) Szóval, ha megtörténne, hogy a Real kihasználna egy szünetet, egy szettlabdát, bármit. A Citynek teljes nyomás alatt kell játszania azokkal szemben, akiknek – ahogy az első meccsen láttuk – nem volt gond a védekezéssel, de mindenekelőtt mindig fennáll annak a veszélye, hogy valaki megtöri a következő ellentámadástól.

Fogadási határidő: 05.03. 21:00

Tipp: Real Madrid +1,0 ázsiai hendikep győzelme @ 1,93

Megosztás

További tartalmaink

unibet
tudástár

Minek köszönheti népszerűségét az Unibet?

Minek köszönheti népszerűségét az Unibet? A sportfogadás és az online kaszinózás sajátos összefonódását kínálja az Unibet. Az 1997-es alapításkor már az volt a cél, hogy