Sporting – Juventus tippek

Sporting - Juventus tippek

Sporting – Juventus tippek az Európa Ligára!

Elemzés:

A Juventus egy olyan csapat, amelynek semmi gondja nincs a gólszerzéssel. Ezt a tényt eredményeik is megerősítik. Hiszen az elmúlt 10 meccsből ez a csapat kilencen tudott legalább gólt szerezni, köztük a legjobb olasz csapatok ellen is. A büntetés miatti pontlevonás ellenére a Juventus lassan, biztosan ismét emelkedik. Aztán ott van a Sporting egymás ellen. Nagyon támadóan hangolt egység. Hiszen a Sportingnak még az erős Arsenalt is sikerült kiejteni az Európa Ligában. Az utolsó előtti bajnoki fordulóban 4 gólt tudott szerezni a Casa Piában, és végül 4:3-ra nyert. A legutóbbi bajnoki mérkőzésük – a Santa Clara elleni 3:0-s győzelem – mindenképpen említést érdemel.
Azonban ahogy fentebb is említettem – a Sporting a nyitómeccset elveszítette a Juventusszal 0:1-re. Ezért a visszavágón mindenképpen támadótaktikával kezdenek.

Fogadási határidő: 04.20. 21:00

Tipp: Gólók száma: 2,0 felett @ 1,71

Megosztás

További tartalmaink

unibet
tudástár

Minek köszönheti népszerűségét az Unibet?

Minek köszönheti népszerűségét az Unibet? A sportfogadás és az online kaszinózás sajátos összefonódását kínálja az Unibet. Az 1997-es alapításkor már az volt a cél, hogy