Valencia – Sevilla tippek

Valencia - Sevilla tippek

Valencia – Sevilla tippek!

Elemzés:

Ezen a meccsen 2,0 gól felettre választok fogadási opciót, ami azt jelenti, hogy két gólnál a tétünk visszajár, három gólnál pedig nyertes a fogadásunk.

Borzalmas szezont élnek át a hazaiak, az ideiglenes 18. kieső létra pedig biztosan nem felel meg a hazaiak stábjának és ambícióinak. A hazaiak igyekeznek nagyon eredményesek lenni, ami a 30:34-es álláson is meglátszik, de sajnos a meccs nagy részét góllal vagy döntetlennel elveszítik. A Sevilla gyengébb védekezése ellen nem lehet gond, hogy legalább egyszer-kétszer átvészeljék a teljes pontot, amire nagyon nagy szükségük van.

A vendégek a 13. helyen állnak, ami biztosnak tűnhet, de a kieső helyeknél már csak 5 pont az előny, és ha a hazaiak nyernének, az előny tovább zsugorodik. Az eredmény sokkal támadóbb, mint a hazai csapat 34:44-es eredménye, és ez a tétünk. A vendégek előszeretettel adják át ellenfelüknek anélkül, hogy a védekezésre nagyobb hangsúlyt fektetnének.

A hazaiaknak nyerniük kell, különben nagyon nehéz szezon vége lesz számukra, és a vendégek gyenge védekezése ellen sem lehet gond a továbbjutás, ahogy a vendégeknek sem átjutni a hazai csapat átlagos védekezése ellen.

Hiszem, hogy legalább azt a két gólt látni fogjuk, a harmadik pedig a meccs alakulásán múlik.

Fogadási határidő: 04.16. 21:00

Tipp: Gólok száma: 2,0 felett @ 1,63

Megosztás

További tartalmaink

unibet
tudástár

Minek köszönheti népszerűségét az Unibet?

Minek köszönheti népszerűségét az Unibet? A sportfogadás és az online kaszinózás sajátos összefonódását kínálja az Unibet. Az 1997-es alapításkor már az volt a cél, hogy