Real Madrid – Chelsea tippek

real madrid - chelsea tippek

Real Madrid – Chelsea tippek a Bajnokok Ligájára!

Elemzés:

A Real 28 meccsen szerzett 59 pontjával a második helyen áll a bajnokságban, és 13 ponttal van lemaradva a Barcelona mögött. Ráadásul hátulról löki az Atletico, amely mindössze 2 ponttal van lemaradva. A Real 14 meccset játszott hazai pályán, és 31 pontot szerzett. A Bajnokok Ligájában teljesen más a csapat. Ha nem is megy jól a hazai bajnokságban, az LM-ben csak gurulnak. Ez már a nyolcaddöntőben is meglátszott, amikor az Anfielden 5:2-re legyőzték a Liverpoolt, és hazai pályán 1:0-ra győztek. Most a Chelsea ellen kezdenek hazai pályán, és ahhoz, hogy nyugodt eredményt hozzanak a visszavágóra, itt döntően nyerniük kell.

A Chelsea a sok téli bevásárlás ellenére teljesen tragikus. A klub sok pénzt költött sok játékosra, és az eredmények egyre rosszabbak. Ezen kívül kirúgta Graham Pottert, most pedig Lampard edzősködik, de a premierjén idegenben 1:0-ra kikapott a wolves ellen. A Chelsea így a 11. helyen áll a bajnokságban, mindössze 39 ponttal 30 meccsen. Még csak 16 pontjuk van 15 idegenbeli meccsen. Teljesen borzalmas a teljesítményük, és csoda, hogy túl tudtak lépni a Dortmundon, amikor idegenben 1:0-ra kikaptak, és végül fordítottak, és hazai pályán 2:0-ra nyertek.

A Chelsea egyszerűen szörnyű futballt játszik, és a teljesítményük is szörnyű. A Real ezzel szemben kiválóan szerepel a Bajnokok Ligájában, és hazai pályán egyértelmű győzelmet kell aratnia.

Fogadási határidő: 04.12. 21:00

Tipp: Real Madrid győzelme @ 1,72

Megosztás

További tartalmaink

unibet
tudástár

Minek köszönheti népszerűségét az Unibet?

Minek köszönheti népszerűségét az Unibet? A sportfogadás és az online kaszinózás sajátos összefonódását kínálja az Unibet. Az 1997-es alapításkor már az volt a cél, hogy