Foci fogadás

Tippmix foci fogadás tippek, trükkök

Foci fogadás útmutató, stratégiák

A foci – hivatalosabb nevén labdarúgás szinte világszerte a legnépszerűbb sportnak számít, Magyarországot is beleértve rengeteg rajongóval bír. Talán nem meglepő, hogy a foci fogadás online sportfogadás legkeresetteb sportága és az összes fogadóiroda kiemelt figyelmet szentel a különböző fogadási típusoknak, opcióknak az összes elérhető piacon.

Első és legfontosabb kezdőként, hogy térképezzük fel: melyik online fogadóirodáknál érdemes focira fogadni, hol vannak a legjobb promóciók, különleges ajánlatok, melyik iroda adja a legjobb szorzókat a labdarúgás fogadásokra, hol a legjobb a kínálat. Nem elfelejtendő, hogy pár évtizeddel ezelőtt még a totó és a tippmix volt hazánkban az egyetlen lehetőség a kedvenc csapataink fogadására, viszont ahogy az online tér bővült, elérhetőek lettek más piaci szereplők (külföldi fogadóirodák) és azoknak innovációi, fenekestül felforgatták a hazai szerencsejáték kultúrát és a fogadásokat.

Fogadás focira online sportfogadó oldalakon

unibet

20.000 Ft bónusz

35.000 Ft bónusz

450% bónusz + 140 pörgetés

450% bónusz + 140 pörgetés

Fontos megemlíteni, hogy az élő- vagy akár a mérkőzés előtti fogadásoknál (Pre-match) elérhető legyenek a pontos és részletes statisztikák a csapatok teljesítményéről, illetve a bukmékered fogadási limiteivel piaconként is érdemes tisztában lenni.

Érdemes mérlegelni, hogy az adott ligában, mérkőzésen milyen téteket engednek.

A lekorlátozás alatt – egyebek mellett – azt értjük, amikor egy adott szerencsejáték szolgáltató leszűkíti a túl sokat nyerő felhasználók mozgásterét például oly módon, hogy maximalizálja náluk a fogadási tétek összegét. A következőkben olyan fogadóirodákat fogunk bemutatni, amelyek a fentebb említett kritériumoknak megfelelnek, és korrekt játékfeltételeket nyújtanak, aminek köszönhetően náluk tényleg érdemes foci tippmix tippek fogadása (hagyományos mérkőzés előtti és élő módon is).

Foci fogadási stratégiák, típusok

A labdarúgásnál a mérkőzés előtti- és az élő fogadáshoz nyújtott piacok kiterjedése jóval több, mint az egyéb népszerű csapatsportok (pl. kézilabda, vízilabda, kosárlabda, jégkorong) tekintetében. 

  • 1X2 fogadás: Vagyis Hazai, Döntetlen, Vendég fogadás a papíros fogadók számára. Talán az egyik legnépszerűbb fogadási forma világszerte, nem csak Magyarországon. Azt kell megtippelnünk, hogy az adott mérkőzés eredménye a hosszabbítás nélküli rendes játékidőben hazai győzelemmel, döntetlennel, vagy esetleg vendég győzelemmel zárul.
  • Dupla esély fogadás (DC): A dupla esély (1X, 12, X2, vagy Magyarországon HD, HV, VD) nyereményszorzója szűkül két választási lehetőségre, mivel a megszokott három kimenetel (Hazai, Döntetlen, Vendég) helyett két kimenetelre fogadhatunk (lásd: fentebb leírtak szerint)
  • Gól fogadás “alatt/felett”: A gólok száma piac az egyik legkedveltebb fogadási lehetőség. Például: pontosan hány gól esik a mérkőzésen, mindkét csapat szerez-e gólt – Igen, vagy nem, Gól szám alatt / felett lesz a végeredmény (pl. 1.5 alatt vagy felett – ami 2 gólnál a felett opció nyer, 1 gólnál az alatt opció nyer amennyiben tört részben van megadva az ázsiai- gólszám érték), melyik játékos/melyik csapat lesz az első gól szerzője, pontos végeredmény (pl: 0:0).
  • A foci fogadás egyik legkedveltebb piaca a hendikep, amely két részre osztható: európai hendikep (EH) és ázsiai hendikep (AH). Elterjedtebb külföldön az ázsiai hendikep, amiről itt olvashatsz bővebben.

Élő foci fogadás, élő közvetítés

Napjainkban akkora népszerűsége van a focira való fogadásnak, hogy az összes online fogadóirodának kiemelt stratégiája, széles kínálata és akár élő közvetítése, promóciói vannak a labdarúgás fogadásokra. Szinte minden bukmékernél – licencjogokat figyelembe véve – elérhető az élő közvetítés (live stream) funkció. Egyszerűen csak regisztrálnunk kell az adott fogadóirodánál és ha fogadtunk egy adott mérkőzésre, vagy van a számlánkon befizetett egyenleg, akkor élőben követhetjük a fogadott vagy akár a kedvenc csapatunk meccseit, természetesen fogadhatunk is rájuk élőben. Felvethető az élő közvetítés minősége is egy kérdésnek, viszont ez például az Unibetnél nem okozhat problémát ennek hiába. Érthetően a legnépszerűbb foci eseményeket, mint pl. BL, EL, VB, EB, szinte minden hazai TV csatorna is közvetíti.

Labdarúgás fogadás tippek, trükkök

Sokan sajnos elkövetik azt a hibát, amikor először fogadnak életünkben, hogy kedvenc csapataikra, játékosaikra kötnek fogadást, így az érzelemfaktort nem zárják kellőképpen ki és ez miatt akár rengeteget bukhatnak. Hangsúlyozni kell, hogy a sportfogadást teljesen érzelem és szimpátiamentesen kell kezelni, racionális érvek és csapatinfók tudatában. Könnyebb valamivel, ha az adott fogadó két egymástól érzelmileg teljesen független csapat mérkőzésére köt fogadást.

 

Véleményünk szerint óvakodni kell a kisebb ligák, tét nélküli mérkőzések, barátságos mérkőzésektől. Mivel itt akár fennállhat a kockázata, hogy az edző döntése szerint “B” kerettel, cserékkel, tartalékos játékosokkal állnak fel a tudás felmérése érdekében, egyben a kulcsfontosságú játékosok pihentetése miatt. Amennyiben pár kezdő játékos is feláll, biztosan nem fognak olyan kockázatos játékot, akár sérülésbe torkolló manővert bevállalni, mint pl. egy bajnokin vagy egy VB, BL döntőn, mivel a sérülés és az eltiltás, kiállítás kockázata pont a fontosabb meccseknek a kimenetelét határozhatja meg.

Foci fogadás online, hol fogadjunk focira?

Amennyiben online foci fogadásra szenteled az idődet, nem mindegy, hogy azt milyen keretek között teszed és melyik platformon. Online vagy offline fogadás? Talán nem kérdés a mai környezetben, hogy a legkézenfekvőbb megoldás a foci fogadásra az online fogadás. Az sem elhanyagolható, hogy egyáltalán melyik fogadóirodánál fogadjunk? Milyen feltételek mellett tudunk fogadni? A hosszú távú nyereséghez viszont nem elég, ha az adott fogadóirodánál a legjobb a kínálat, legjobb bónuszokat nyújt és a odds-ok is kiemelkedőek. Fontos a foci élő közvetítés (Live Stream) – illetve a foci élő fogadás (Live Betting) elérhetősége is. Legjobb ha egy irodánál van Cash out funkció, bár azt is tudni kell megfelelő mérlegeléssel kezelni! Partnereinket nyugodt szívvel ajánljuk!

Prémium foci tippek ingyen -> tippfanatic.com