Döntetlen stratégia

Tippmix döntetlen stratégia martingale

Sportfogadás döntetlen stratégia

A sport általában a győzelemről szól, tehát mindig van, aki veszít. A labdarúgásban azonban nem ez a helyzet, ugyanis itt lehet döntetlenre fogadni. A futballban sokan nem preferálják a döntetlent. Többször inkább arra fogadunk, hogy ki fog nyerni, talán szurkolási vágyból. Viszont tényleg ennyire rosszak lennének a döntetlen opciók, vagy nincs jó döntetlen fogadási stratégia? Abszolót nemigaz! Tarts velünk, és kiderül a cikkben minden.

Döntetlen fogadás online fogadóirodáknál

unibet

20.000 Ft bónusz

35.000 Ft bónusz

450% bónusz + 140 pörgetés

450% bónusz + 140 pörgetés

A bajnoki mérkőzések 20-40%-a döntetlenre végződik átlagosan, de a legjobb ligákban (például: Premier League, La Liga, Serie A) a százalék 30% alatt van. Ennek leginkább az az oka, hogy az elitligákban szereplő csapatok szintje jobban eltér az alacsonyabb szintű bajnokság csapataihoz képest. Ugyanakkor egy átlagos sportfogadó ritkán fogad döntetlenre. Ennek oka, hogy a legtöbb fogadó ember fekete-fehér gondolkodásmóddal rendelkezik, és általában megkülönbözteti a kedvenceket, vagy az esélytelenebbeket. A legtöbb pénzt ugyanis a hazai, vagy vendég opcióra rakják a fogadók, így a fogadóirodáknak egyensúlyozniuk kell a szorzókra beérkező téteket.

Hogyan fogadjunk foci döntetlenekre?

Néhány statisztikát ellenőrizve érdekes dolgokat találhatunk. Például, ha egy mérkőzés várható összesített gólszáma 2,5 alatt van, akkor nagyobb a döntetlen valószínűsége. Tulajdonképpen ez az állítás még statisztikák nélkül is logikusan helytállónak tűnik, mert ha a csapatok nem szereznek 2 gólnál többet, akkor a 0-0, vagy az 1-1 eléggé valószínű végeredmény – és még a 2-2 eredmény sem évente egyszer fordul elő!

Hol van még nagyobb érték? Melyik bajnokságban van a legtöbb döntetlen?

Az alacsony ligákban még nagyobb érték rejlik. A helyzet az az, hogy a csapatok szintje itt sokkal kiegyenlítettebb. Pontosan ezért van az, hogy ezekben a ligákban (pl.: Championship, Budesliga 2) sokkal nagyobb a döntetlen valószínűsége, mint a nagyobb ligákban. Az elmúlt években ráadásul több botrány is volt már ebből akár az említett ligákban, vagy a Serie B-ben. Erre is akadnak stratégiák. Például: olyan meccseket kell választani, ahol a vendégcsapat a bukik kedvence, de az utóbbi időben az idegenbeli mérlegük gyengébb. A legtöbb fogadó itt a szokásos hazai, vagy vendéggyőzelmet támogatja, értéket teremtve ezzel a döntetlenen és az igazság is itt van: középen.

Fontos, hogy ezek az állítások korábbi eredményeken alapulnak, így a jövőben ennek az ellentéte is elképzelhető! 

Pro tipp: Mindenhol le kell írnom, hogy tudatos bankroll menedzsment használata nélkül egy stratégia sem működhet hosszútávon!

Döntetlen stratégia online, hol fogadjunk?

Amennyiben fogadni szeretnél online döntetlen stratégiával, nem mindegy, hogy azt milyen keretek között teszed és melyik platformon. Online vagy offline fogadás? Talán nem kérdés a mai környezetben, hogy a legkézenfekvőbb megoldás a döntetlen stratégia fogadásokra az online fogadás. Az sem elhanyagolható, hogy egyáltalán melyik fogadóirodánál fogadjunk? Milyen feltételek mellett tudunk fogadni? A hosszú távú nyereséghez viszont nem elég, ha az adott fogadóirodánál a legjobb a kínálat, legjobb bónuszokat nyújt és a odds-ok is kiemelkedőek. Fontos az élő közvetítés (Live Stream) – illetve az élő fogadás (Live Betting) elérhetősége is. Legjobb ha egy irodánál van Cash out funkció, bár azt is tudni kell megfelelő mérlegeléssel kezelni! Partnereinket nyugodt szívvel ajánljuk!