Darts fogadás

Darts fogadás tippek, hogyan fogadjunk dartsra online?

A darts 2001 óta számít hivatalosan bejegyzett sportágnak, viszont a története szerint a XIX. századra visszavezethető sportág története szerint. Legnagyobb, legrangosabb darts verseny a Darts világbajnokság (darts vb). Az Egyesült Királyságban- ahogy kisebb léptekkel pedig világszerte is – egyre nagyobb népszerűségnek örvend ez a sportág, viszont még nem sorolható az olimpiai sportok közé. Vígaszul a Darts, főleg a PDC és a további brit szervezetek (BDO, stb…) – illetve a világon már szinte mindenhol komoly pénzdíjazású tornákat szerveznek amit élőben is közvetítenek az online fogadóirodák – ahol természetesen rendkívül sok fogadási opció közül válogathatunk.

Darts fogadás online fogadóirodáknál

unibet

20.000 Ft bónusz

35.000 Ft bónusz

450% bónusz + 140 pörgetés

450% bónusz + 140 pörgetés

Leglutribb sport lenne a darts? Talán igen, talán nem. Lehet értéket fogni a darts fogadási tippekkel? Igen, abszolút. Természetesen korántsem egyszerű fogadni a dartsra még a tapasztaltabb sportfogadóknak sem, mivel hiába ismerik a játékosok formáit, erőviszonyait, milimétereken múlhat egy-egy siker ami például a fociban, teniszben, de szinte az összes sportágban jóval nagyobb a kontraszt… Természetesen megfelelő felkészültséggel, érték és esély becsléssel itt is tud sok tipp zöldülni, mivel hosszútávon ha van egy jó stratégiád, megfelelő tétkezelési rendszered (bankroll management), beleteszel rengeteg munkát az elemzésben és elég hidegvérű vagy egy-egy bukószéria közben is, akkor nem lehet előtted olyan akadály ami ezt gátolná. 

Fogadás darts mérkőzésekre, darts fogadási szabályok

Darts fogadások kötésében nincs semmi olyan bonyolult folyamat, amit külön ki kellene emelnünk. Teljesen ugyan az, mint ahogy egy foci fogadást leadnál. Belépsz az online sportfogadó irodánál nyitott számlád fiókjába, kikeresed az adott meccset és a hozzá tartozó fogadási kínálatot, beírod a téted és leadod a fogadást. Akár kombinált fogadást is tudsz készíteni a fogadószelvényedre több darts mérkőzésből, vagy akár több más különböző sportágak opcióiból is.

Legnépszerűbb darts fogadási típusok, szabályok

Legnépszerűbb és legkönyebb darts fogadási típus egyértelműen a mérkőzés győztese piac. Kétesélyes piac, ami azt jelenti, hogy vagy két szembenálló játékos között dől el a mérkőzés eredménye. Régebben kivétel volt a Premier League sorozat levezetése, ahol 12 legig tartó küzdelemben döntetlen is lehetett az eredmény, nyitott piac volt itt a háromesélyes (1X2) és a nincs fogadás döntetlenre (DNB) piac is. 

Hasonlóan népszerű az első leg, vagy világbajnokságokon és egyéb szettes lebonyolításon az első szett győztese opció, aminek a jelentése, hogy a mérkőzés első szettjét/legét melyik játékos nyeri.

Szintúgy, mint a tenisz fogadásoknál, itt is van alatt/felett fogadási lehetőség. Ez lehet 180-asok, nyertes szettek, nyertes legek, kiszállók tekintetében.

Fogadhatunk arra is, hogy melyik játékos dob több 180-as dobást a mérkőzésen is (három db tripla 20-as kör – T20, T20, T20), de akár a fogadhatunk ugyan így a legmagasabb kiszállót dobó játékosra, vagy 170-es kiszállásra, 9 nyilas befejezésre is.

Darts élő fogadás, darts tippek

Alapnak számít minden nagy fogadóirodánál az élő darts közvetítés, mivel egy nagyon felkapott, elterjedt új sportágnak számít, másrészt pedig a fogadóirodák is szponzorként részt vesznek különböző tornák lebonyolításában, például az Unibet. Az Unibetnél szinte az összes nagy rangos tornát, fordulót és világversenyt élőben közvetítik és élő fogadást tudsz tenni a meccsekre.

Darts fogadás online fogadóirodáknál

Darts fogadások leadására már rengeteg internetes fogadóiroda oldalán van lehetőségük az online sportfogadás rajongóinak. Sajnos a papíros fogadásnál a kínálat és az opciók szinte meg sem közelítik jelenleg külföldi piaci szereplőknél vélt lehetőségeket. Viszont az események mennyisége és a széles opciók kínálatában nagy a kontraszt – egyes fogadóirodák szinte majdnem minden eseményre – Még a Players Championship fordulókra is kínálnak fogadási piacot, mások pedig csak a rangosabb eseményekre, például: Premier League, csapat VB, nagyobb darts major tornák és nem utolsó sorban ide tartozik a darts vb fogadás is.

Természetesen ahány iroda annyi szorzó, ez jellemzően annak is köszönhető, hogy az oddsmesterek a bukiknál másképp látják az esélyeket egy olyan sportban ahogy arra  cikkben már utaltunk, talán a szerencsefaktor nagyobb szerepet kapott, mint bárhol máshol, illetve az élő közvetítés sem mindenhol található meg. Partnereinket nyugodt szívvel ajánljuk darts fogadásokra!

További sportok fogadási útmutatói

Prémium darts tippmix tippek -> tippfanatic.com