Blackjack stratégia

Online blackjack alapstratégia, szabályok

Blackjack játék, blackjack stratégiák

Biztosan azért kattintottál ide, mert kíváncsi vagy a blackjack stratégiákra, tippekre, tanácsokra a játékkal kapcsolatban. Többen láthatták is filmekből, hogy nagy nyereményeket szakítanak a kaszinókban, blackjack stratégiák alkalmazásával (pl. Casino, 21 – Las Vegas Ostroma, The Gambler, stb..), de akik még csak most ismerkednek az online kaszinó játékok világával, akkor érdemes elolvasni ezt a fajta blackjacket stratégiát.

A blackjack alapstratégia lényege, hogy egy táblázatban pontos választ ad arra, hogy az asztalon lévő lapjainkhoz képest mi a legesélyesebb döntéshozatal az osztó lapjai ellen. Mikor érdemes lapot kérni, mikor érdemes megállni, splittelni, duplázni.

60.000 Ft bónusz + 60 pörgetés!

450% bónusz + 140 pörgetés!

2000 Ft befizetés nélküli bónusz!

30 befizetés nélküli pörgetés!

450% bónusz + 140 pörgetés!

+5% befizetés bónusz + 3 FREE láda

Blackjack online, vagy offline kaszinóban?

Hangulatos a földi kaszinó is blackjackre, viszont az alapstratégiával szeretnél játszani, nem az offline kaszinókat ajánlanám… Mivel a kaszinónak vannak házszabályai, így nem lenne engedélyezve a táblázatot kinyomtatva, a blackjack alapstratégiát követve szeretnél reagálni a lapkombinációkra- és valljuk be, nem neked sem egy komfortos helyzet, hogy a táblázat előtted van… 🙂 Az online kaszinók esetében pedig nem lehetséges ennek ellenőrzése, nyugodtan tudod követni a táblázatból a stratégiát.

Blackjack tippek, blackjack szabályok

A blackjack szabályairól röviden és majd a jövőben részletesen fogunk még írni. A kártyajáték lényege, hogy 21-ig kell húzni lapot, minden lap annyit ér amennyi szám rajta található, a Q (dáma) J (bubi) K (király) 10-et ér, az A (ász) értéke pedig 11 vagy 1 lehet . Ász nélküli kezek értéke 4 és 20 között lehet. Az osztónak 17-nél meg kell állnia, azaz nem húzhat tovább, 17-es kéznél pl. nekünk sem van értelme húznunk, mivel matematikailag nagy az esélye, hogy besokalljunk, az osztó pedig 16-ra is kénytelen húzni, így könnyen besokallhat ő is.

Blackjack alapstratégia táblázattal

Blackjack strategia

A blackjack stratégia (blackjack alapstratégia) kombinációit, lépéseit a fenti táblázat alapján tudod kezelni, ezt javasoljuk, hogy nyomtasd ki, vagy mentsd le, akár az blackjack excel táblázatot, a „táblázat letöltése” gombra kattintva. Röviden ismertetjük írásban is, hogy milyen kombinációnál milyen lépést érdemes eszközölnünk, hogy a legjobb eséllyel induljunk a krupié/osztó ellen.

 • 2-es pár van a kezünkben: Amennyiben az osztó első lapja 2-től 6-ig, akkor szétválasztjuk a lapjainkat (split), amennyiben 7-es, vagy felette: lapot kérünk!
 • 3-as pár van a kezünkben: Amennyiben az osztó első lapja 2-től 6-ig, akkor szétválasztjuk a lapjainkat (split), amennyiben 7-es, vagy felette: lapot kérünk!

 • 4-es pár van a kezünkben: Bármi legyen az osztó lapja, mindenképp lapot kell kérnünk!

 • 5-ös pár van a kezünkben: Amennyiben az osztó első lapja 2-től 6-ig, duplázzuk a tétünket, amennyiben 7-es, vagy felette: lapot kérünk!

 • 6-os pár van a kezünkben: Amennyiben az osztó első lapja 2-től 6-ig, akkor szétválasztjuk a lapjainkat (split), amennyiben 7-es, vagy felette: lapot kérünk!

 • 7-es pár van a kezünkben: Amennyiben az osztó első lapja 2-től 6-ig, akkor szétválasztjuk a lapjainkat (split), amennyiben 7-es, vagy felette: lapot kérünk!

 • 8-as pár van a kezünkben: Bármi legyen az osztó lapja, válasszuk ketté a lapjainkat (split)!

 • 9-es pár van a kezünkben: Amennyiben az osztó első lapja 2-től 6-ig, akkor szétválasztjuk a lapjainkat (split), amennyiben 7-es, vagy felette: ne kérjünk több lapot, álljunk meg (stay)!

 • 10-es pár van a kezünkben: Bármi legyen az osztó lapja, ne kérjünk több lapot, álljunk meg (stay)!

 • Ász pár van a kezünkben: Bármi legyen az osztó lapja, válasszuk ketté a lapjainkat (split)!

 • Ász és kettes, ász és hármas, ász és négyes van a kezünkben: Bármi legyen az osztó lapja, mindenképp lapot kell kérnünk!

 • Ász és ötös van a kezünkben: Amennyiben az osztó lapja 4-es, 5-ös, 6-os, duplázzunk, minden más esetben kérjünk lapot!

 • Ász és hatos van a kezünkben: Amennyiben az osztó lapja 3-as, 4-es, 5-ös, 6-os, duplázzunk, minden más esetben kérjünk lapot! 
 • Ász és hetes van a kezünkben: Amennyiben az osztó lapja 3-as, 4-es, 5-ös, 6-os, duplázzunk, ha az osztó lapja 9, 10, J, Q, K, A, kérjünk lapot, minden más esetben ne kérjünk több lapot, álljunk meg (stay)!
 • Ász és nyolcas, és ász és kilences van a kezünkben: Bármi legyen az osztó lapja, ne kérjünk több lapot, álljunk meg (stay)!
 • Lapjaink összege: 5, 6, 7, 8, 9 – Minden esetben kérjünk lapot!
 • Lapjaink összege: 10, 11 – Az osztó lapja 2-től 6-ig: Duplázzunk, minden más esetben kérjünk lapot!
 • Lapjaink összege 12, az osztó lapja: 4, 5, 6 – Álljunk meg, ne kérjünk több lapot (stay), minden más esetben kérjünk lapot!
 • Lapjaink összege: 13, 14, 15, 16 – Az osztó lapjai: 2-tól 6-ig: álljunk meg – minden más esetben kérjünk lapot!
 • Lapjaink összege 17, 18, 19, 20, 21 (blackjack) Álljunk meg, semmiféleképp ne kérjünk lapot!

Online blackjack tippek tétemeléssel

Két részre bontható a tétemelésen alapuló online blackjack stratégia, ezt minden kaszinó játékos saját maga választja ki a tűrőképessége szerint, hogy: nyertes kör, vagy vesztes kör után emeli a tétet.

 

Martingale blackjack stratégia: Annyira nem elterjedt blackjack stratégiák közé sorolandó a martingale rendszere, mint ahogyan az a rulettnél elterjedt, ismert rulett stratégiának mondható, melynél a tét minden vesztes kör után duplázódik. Nem véletlenül nagy a népszerűsége, mivel rendkívül egyszerű a használata.

Paroli blackjack stratégiánál pedig pont a martingale online blackjack stratégia fordítottja érvényesül: Nyertes körök után duplázzuk meg a tétünket, ez pedig jóval nagyobb biztonságot ad a martingale stratégiával szemben.

Duplázásnál nagyobb mértékű szerencsejáték tétemelési stratégiának mondható a Fibonacci, kisebb mértékűnek pedig a D’Alembert stratégia.

Martingale stratégia blackjacknél

Annyira nem elterjedt online blackjack szisztéma a martingale tétemelési rendszer, viszont könnyű kezelni, megtanulni minden kezdő online kaszinó játékosnak, szerencsejátékosnak. Könnyű elsajátítani, minden vesztes leosztásnál duplázni kell a tétet. Mivel a blackjack alapstratégia ad egy jóval nagyobb előnyt, mint ha épp vaktában játszanál megfontolás nélkül, így a martingale rendszere ezen tud segíteni, hogy mégjobb esélyeink lehessenek az online kaszinó blackjack asztalain. Szerencsére nem kell nagyobb matematikai tudás a martingale stratégia elsajátításához, egyedül türelemre van szükség. Egyedül megfelelő mértékű bankroll és minél alacsonyabb kezdő tét szükséges a kockázat csökkentéséhez, hogy sok vesztes kör tétemelését tudjad eszközölni- illetve akár az Unibet kaszinó üdvözlő bónuszával extra tőkét szerezhetsz most 60.000 Ft befizetéssel 60.000 Ft kaszinó bónuszt írnak jóvá az egyenlegeden és megajándékoznak 60 ingyenes pörgetéssel!

Paroli blackjack stratégia leírás

A Paroli stratégia alkalmazása online blackjack asztalaknál (de akár földi kaszinóban is) egy könnyen elsajátítható stratégia, nevezhetjük akár „görgetős” stratégiának, ahol a nagyobb nyereményekre jó esélyeink vannak és a maximális elveszíthető tényleges tét minden körben maximum az alaptétünk, pl. 1 egység lehet. Lehet nevezni még a martingale blackjack stratégia ellentétének a paroli stratégiát, nem kell annyit izgulni sem a sok vesztes kör után, mivel itt a nyertes körök után duplázzuk a tétünket. Érdemes megfontolni ezt a stratégiát olyanoknak akik türelmesek és hosszútávon több nyereményt szeretnének maguknak.

A paroli blackjack rendszer előnye, hogy minden nyertes kör után a tétünket ha megduplázzuk, akkor nem a saját pénzünkkel kockáztatunk újra, hanem már a nyereményeinkből.

Nézzük gyakorlatban, amikor egymás után 5 alkalommal nyerünk: 

 1. kör, a 1.000 Ft tétünk, nyertünk 2.000 Ft-ot
 2. kör, a 2.000 Ft-os tétünk, nyerünk 4.000 Ft-ot
 3. kör, a 4.000 Ft-os tétünk, nyerünk 8.000 Ft-ot
 4. kör, a 8.000 Ft-os tétünk, nyerünk 16.000 Ft-ot
 5. kör, a 16.000 Ft-os tétünk, nyerünk 32.000 Ft-ot
 • 5 egymást követő nyertes leosztás után tisztán 31.000 Ft-ot kerestünk 1.000 Ft kockáztatásával
 • Amennyiben bármikor a ház nyerne, 1.000 Ft-ot buktunk.

A Paroli blackjack stratégia a legjobban akkor tud működni, amennyiben kifogunk egy nagyon jó nyerési szériát (érdemes az adott online kaszinó blackjack szabályok részét áttekinteni, mivel eltérőek lehetnek egyes asztalok). Természetesen minden stratégiának megvan a maga hátránya is, a paroli online blackjack stratégia esetén pedig az, hogy sok kis veszteség fog érni, néha nem sikerül a tétduplázás végéhez érned a széria megszakadtával, viszont néha nagyobb, akár 20-40-60 szoros nyeremény is ütheti a markodat, amennyiben megfelelően fegyelmezetten játszol!

Blackjack lapszámolás legális?

Sokak fejében felmerülhetett a kérdés, hogy vajon a blackjack lapszámolás legális-e vagy sem? Mit tehetnek egy online vagy földi kaszinóban, ha blackjack lapszámoláson kapnak minket? Érdekes kérdés, mivel online kaszinóban nincs konkrét személyzeti figyelem, mivel otthonról, a laptop vagy telefon mellett játszunk, maximum a játékstílusunkon látszódhat, hogy valami nem stimmelhet… Viszont közel sem annyira egyszerű a blackjack lapszámolás, mint ahogyan azt elképzeljük… Rengeteg energiát és koncentrációt felemészt és ez mellett még benne van a pakliban az is, hogy esetleg nem jól számolunk, veszítünk a koncentrációs készségünkből, vagy egy rossz szériát fogunk ki… Földi kaszinós kártyaszámolás „következményeit” pedig mindenkinek a képzeletére bízom…

Online blackjack játék bemutatása

Blackjack stratégia alkalmazásánál a legfontosabb tényező, hogy ne gondoljuk túl az éppen aktuális nyerési szériát, viszont egy rossz laposztási széria után se kezdjünk el pánikolni, mivel hosszútávon így is a sportfogadás után talán ez a legkifizetődőbb játék (99,5% közeli RTP is elérhető!) Fontos a blackjack alapstratégiát, stratégiákat megtanulni, értelmezni- a gyakorlatban higgadtan alkalmazni, a stratégia minden szabályát. Fontos az is, hogy egy megbízható, online kaszinónál kezdjük el a játékot, partnereinket nyugodt szívvel ajánljuk, ha blackjackezni szeretnél!

További kaszinó játékok stratégia útmutatói