Amerikai foci fogadás

NFL fogadás tippek, trükkök

Amerikai foci fogadás útmutató

Az amerikai foci lényegében a rögbiből kialakuló, mostanra hatalmas népszerűségnek örvendő – főleg a tengerentúlon – labdajáték, csapatsport. Magyarországon annyira nem népszerű, mint az Egyesült Államokban, viszont az NFL fogadás igencsak népszerűvé vált itthon is. Az innováció előrehaladtával már szinte minden online fogadóirodánál lehetőség van amerikai foci fogadásra és már élő közvetítésre is, a licencjogok megvásárlása miatt.

Hol fogadjak amerikai focira?

unibet

20.000 Ft bónusz

35.000 Ft bónusz

450% bónusz + 140 pörgetés

450% bónusz + 140 pörgetés

Hogy fogadjunk NFL-re? Amerikai futball fogadás útmutató

Ha úgy döntesz, hogy amerikai foci fogadásra (NFL fogadás) adod a fejed, akkor azzal kezdjed, hogy mindenképpen tisztában vagy, tisztában kell lenned a sport és a ligák bonyolult szabályaival, enélkül a sok speciális fogadható opciók, hosszútávú long term fogadások, egyenlőek lehetnek a félkarú rablókkal is, mivel nem vagyunk tudatában, hogy mire fogadunk az adott mérkőzésen. Talán a legjobb döntés kezdésnek megnézni 5-10 amerikai futball mérkőzést, végighallgatni a szakkommentátorokat és a szabályzatot utána elolvasni.

Amerikai futball online fogadás típusai

Az Unibet fogadóiroda esetében kijelenthető, hogy széles kínálatának köszönhetően, sokrétűen tudunk amerikai foci fogadást kötni- főleg az NFL fogadások tekintetében. 

Tudunk single fogadást és gyűjtő fogadást is kötni, ezeknek a variációit kombinálni. Az online sportfogadás elterjedésének köszönhetően már lehetőség nyílik például ázsiai hendikep fogadásokra, alatt/felett fogadásokra, speciális játékos teljesítmény fogadásokra az amerikai foci fogadások esetén.

NFL fogadás típusok: 

  • Fogadás győztesre (Money Line): Ami kétesélyes fogadást jelent.1. fogadás győztesre (Money Line)  Ez egy kétesélyes fogadás, ebből kifolyólag itt nagyon magas és alacsony szorzókkal is találkozhatunk a csapatok erőviszonyaitól főggően.
  • Spread fogadások: Ázsiai hendikep és az Európai hendikep megfelelője gyakorlatilag, ami az amerikai sportfogadók környezetében a legkedveltebb fogadás. Itt arra tudunk fogadni, hogy melyik csapat milyen előnnyel nyer, vagy maximum mekkora pontszám különbséggel nyer, vagy veszít.
  • Alatt/felett fogadás: Over/under angolul, hasonlóan népszerű a pontok száma fogadás akár csapatokra, játékosokra, negyedekre, félidőre, végeredményre.
  • Speciális játékos/csapat teljesítmények: Például sackek, yardok, touchdown-ok, turnoverek, interceptionök.
  • Hosszútávú fogadások, szezon előtti fogadások: Divíziók nyertese, NFL Draft fogadások, Super Bowl nyertese, szezon MVP-je, stb…

Amerikai foci élő fogadás és élő közvetítési lehetőségek

Az élő NFL fogadás (és természetesen az összes más liga az amerikai foci fogadások között) szinte az összes népszerű online fogadóirodánál elérhető, így az Unibet fogadóiroda oldalán is. Viszont azt említenünk kell, hogy ez a piac nagyon instabil olyan tekintetben, hogy sokszor fel van függesztve az amerikai foci élő fogadás lehetősége, mivel épp nem világos, hogy az adott labda hol ért földet, történt-e szabálytalanság, labdavesztés, stb….

Az élő közvetítés tekintetében régebben nem volt lehetőség élőben követni a kedvenc fogadóirodádnál az adott, pl. NFL mérkőzést, mostanra viszont kiterjedt az élő közvetítési licenc is a legtöbb fogadóirodánál az amerikai futball mérközéseire is (legalábbis az NFL élő közvetítéseket tekintve) Azonban a Sport TV (számos külföldi sportcsatornával együtt) és az NFL GamePass alternatíva lehet, ha mégse sikerül követned élőben valamilyen oknál fogva a mérkőzést amire fogadtál.

Szinte az összes, de a legjobb sportfogadó oldalak kínálatában szerepel az amerikai futball és annak ligái, ám a piacok, kínálat és a szorzók eltérőek lehetnek. Partnereinket nyugodt szívvel ajánljuk szintén NFL tippek fogadására!

További sportok fogadási útmutatói

Sportfogadás bónuszok